| black1white a întrebat:

Ce faci in seara asta?:*

Răspuns Câştigător
| Iubirikiii a răspuns:

O sa imi fac de cap toata noaptea...Party!kisskisstu?

22 răspunsuri:
| Chriistiinex a răspuns:

Pai...stau pe TPU ascultand muzica discutand live raspunzand la intrebari si stand cu prieteni la diskutzy!:X

| RooBerrT123 a răspuns:

Ma joc counter strike si gta samp (san andreas multiplayer)winking

| cupyyyy a răspuns:

Bestfest.

| There a răspuns:

Buna.Pai,o sa imi caut un film bun[care sa nu ma lase cu traume].Am de gand sa comand ceva,o pizza poate.
Poate o sa'mi invit cea mai buna prietena sa stea la mine,daca vine cu siguranta o sa caut un film pe placul ei,o sa vorbim despre muzica, ce'i nou si altele, daca esti fata cu siguranta stiwinking. Poate o sa facem cateva poze... daca nu adormim. rolling on the floor

| adela_3114 a răspuns:

Ask muzica(bullet- abravia)

| elena999 a răspuns:

O sa stau la mine in camera si o sa ascult muzica sau ma uit la televizor daca are ceva.

| Kesha1428 a răspuns:

Am degand sa ma culc, tu?

| SorynaSweet a răspuns:

In seara asta... dorm.
tu? :*

| ella2o a răspuns:

Muzica,scriu,comunic.nimic nou. Leneveala.;]

| BlackR0se a răspuns:

Ma plictisesc x_x
Tu?:[

| annapopa a răspuns:

Sunt in panica de idei, deci o sa navighez pina tirziu pe net

| ionik_1763 a răspuns:

Aveam de gand sa ma joc conquistador.da am intrat pe TPU sa ma uit la intrebarile lui giuly.pe FB putin.si pe la 4 stingerealaughing).Dar tu smug?

| steph1y a răspuns:

Cred ca o sa ascult muzica...stau pe TPU... joc cs beau apa ma uit la filme telenovele si maine ma culc laughingrolling on the floortu?

| Shine_1620 a răspuns:

Sex

| emy a răspuns:

Pai mai stau putin pe TPU, dupa aceea ma apuc sa citesc, iar dupa aceea, ma culc.

| compaq15 a răspuns:

Astept sa intre o fata pe mess. sa-i zic ca-mi place de ea love struck. dupa aia cred ca o sa vb cu ea thinking sall

| rapgirl123 a răspuns:

Stau cu iubitul, (dorm la el laughing). bataie cu perne laughing, plimbari p la 11 noaptea prin parc cu el, apoi mai stau de vorba cu "mama soacra" laughing sa ma dau bine p langa ea laughing, apoi ne inchidem in camera, aprindem niste lumanari parfumate, dam drumul la muzica, apoi sa curga saruturile si cele 2 cuvinte laughing ( nimic mai mult laughing. apoi vedem noi ce mai facem si ne culcam ( p la 4 sau 5 dim rolling on the floor)

| Kitty97_6626 a răspuns:

Vorbesc la telefon cu prietenul meu laughing)

| aneta a răspuns:

Ma uit la tv, pe net si mai tarziu ma culchappy.Dar tubatting eyelashes?

Întrebări similare