| BrokenAngel_7270 a întrebat:

Ce farsa as putea sa fac atunci cand sun pe cineva cu nr privatbig grin? fundtsa

Răspuns Câştigător
| PapushaDeCristaL a răspuns:

Pai suni si zici:
_Va merge frigiderul?
-DA
-Atunci duceti-va dupa el sa nu mearga prea departe

sau sunati duminica si ziceti ca sunteti de la bingolaughing)

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Desabafo a răspuns:

Lasa dracu farsele si pune mana pe carte. Ai macar buletin? Ca la ce mentalitate ai...nu cred ca ai 14 ani.

| Maryoo a răspuns:

Daca il cunosti i`ai putea inscena ceva...de ex. daca el e vanzator tu ii spui ca esti cumparator si c aia vrea sa cumperi ceva.mai inventezi tu...

| bubble_5017 a răspuns:

Farsa,farsa,farsathinking nu stiu, 1:a murit cineva 2:ti s-a int tie ceva 3: esti pe inverslaughing) 4:te-au dat ai tai afara din casa, si nu te mai primesc nu stiu, ceva de genu'thinking ceva mai grav sper ca ti-am fost de folos:*:* o zi buna!

| IoanaH a răspuns:

Buna Ziua.Suntem reprezentantii de la firma NesCafe si am dori sa va adresam o intrebare.Ce va tine treaz:noi sau cafeaua noastra?(Consultant Ioana )

| sloimi a răspuns:

WildShower, pune mana pe Codul Penal si vezi ca amenintarea este pedepsita cu inchisoare de la 1 la 5 ani.theo,lasa farsele prin telefon ca nimeresti unul cu abonament si daca cere desfasurator detaliat poti tu fi dupa 7 numere private ca softul Orange/Vodafone/etc. tot vede cine a sunat. Nu cred ca vrei sa dai peste unul cu timp de pierdut si ambitios care sa vrea sa-ti vada moaca!

Întrebări similare