| orhidee a întrebat:

Ce imi recomandati sa fac in vacanta? niste adrese cu ceva de creat sau... orice! va rooog praying

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

1.apuca-te de un sport-acasa sau mergi la cursuri,gen dans,volley,innot, skateboarding, handball etc.
2.canta-acasa sau mergi la un curs de canto; fa coveruri dupa melodiile care iti plac, poate le postezi si pe youtube.batting eyelashes
3. danseaza-fa coregrafii pe muzica la un dans care iti place sau mergi la un curs.
4. uita-te la filme sau seriale-daca vrei sugestii trimite-mi mesaj ca stiu destule.laughing
5.citeste-sa stii ca chiar daca nu te tenteaza ideea, sunt o multime de carti interesante; idem 4. winking
6.intalneste-te cu prietenii si mergeti in parc,faceti o multime de poze,mergeti la film,la strand, la picnic/gratar, la mall etc.
7.incearca sa gatesti ceva.
8. daca cunosti pe cineva care stie sa cante la un instrument, de ex.chitara si roaga-l sa te invete.
9.citeste reviste.
10.asculta sau fa muzica.
11.deseneaza-cauta tutoriale pe youtube, sunt foarte tari, iti arata cum sa desenezi pas cu pas; sau carti in domeniu.
12.compune poezii/povesti in functie de starea ta de spirit sau apuca-te de scris un blog.
13.dormi.laughing

1 răspuns:
| HurremSultan a răspuns:

Pai daca ai teme de vacanta, poti sa ti le faci, ca pe la sfarsitul vacantei nu vei avea timp. Sau poti sa inviti niste prietene, cu o patura afara, toate in costume de baie si sa va bronzati. Puteti merge la o piscina doar tu si prietenele tale, va fi grozav sa innotati toate. Poti da o petrecere in pijama, in care poti invita cele mai bune prietene ale tale. Poti sa iti chemi o prietena si sa va jucati de'a coaforul. Sau sa va machiati unei alteia legate la ochi, va fi grozav. Poti merge in oras la o pizza, desigur nu singura, ci cu prietenele tale, sau la shopping.

Distractie placuta kiss

Fundita? >big grin

Întrebări similare