| Anonim203 a întrebat:

Ce inseamna 'crush'?
Nu ma refer cu sensul de 'zdrobitura' etc.
De multe ori am vazut pe Facebook chestii gen "bla bla your crush bla bla"
Este ceva in gen 'fostul tau' sau 'ex-ul'?

Răspuns Câştigător
| AriaPink a răspuns:

Buna! Crush normal inseamna accident, dar pe facebook unii mai zic crush pentru cuvantul izbirea care pentru unii izbirea inseamna iubitul sau iubita! Sper ca ti-am fost de ajutor!

12 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

O mica iubire- it`s just a little crush, it`s not like my world depends on you- e doar o mica dragoste, nu e ca si cum lumea mea ar depinde de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se refera la persoana pe care o iubesti, fara a fi impreuna.In cazul unei relatii,"crush" devine "Boyfriend/Girlfriend".

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Persoana de care îţi place, fără a fi într-o relaţie/fără ca această persoană să ştie că o placi. Asta înseamnă "crush" în acest context.

| xBya a răspuns:

'Crush' se traduce in general cu prietenul/prietena (ca in exemplul tau), dar poate fi si ca dorinta de a fi cu cineva care te atrage (ex: I have a crush on you, adica 'Imi place de tine')

| ș53fan a răspuns:

Am auzit că dacă trece de 3 lunii l această stare de crush devine o iubire in adevăr sens al cuvântului...De acest crush poți să treci?

| Marius260611 a răspuns (pentru ș53fan):

Și dacă trec 10 luni? happy

| zozoMik a răspuns:

Buna.
Cred ca inseamna ca,, esti praf".:S:S
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Carmen2k18 a răspuns (pentru zozoMik):

Nu. Se refera la persoana de care o placi!

| AnabelleKr a răspuns:

Inseamna "persoana de care esti indragostita". Si iti spun sigur ca asta inseamnahappy

| AbbyXQuinn a răspuns:

Se refera la baiatul de care iti place happy si nu lua in seama comentariile idioate. Sper ca ti-am fost de ajutor.;*

| Andreea189 a răspuns (pentru AbbyXQuinn):

Tu meritai fundita comentariul tau e foarte bun

Întrebări similare