| SwAn a întrebat:

Ce poti face vara?

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ce Nu poti face vara?!
...hai la mare big grin

| Isabelamaria21 a răspuns:

Să mergii la plajăă.

| Dia a răspuns:

Să mergi la mare, sa stai, sa bla bla... intr-un cuvant : Să te distrezi. happy Distractie placuta!

| allthegoodnamesaregone a răspuns:

Haa intrebarea e ce nu poti face vara? Vara faci CE VREI TU, ce-ti trece prin cap, important e sa te distrezi! happy

| AlexissMla a răspuns:

Ce nu poti face vara? :]]

| DAS a răspuns:

Sa transpirilaughing

| oricine a răspuns:

Sa iesi afaraaaaaa:X,sa te distrezi alaturi de cei dragi,sa mergi la bunici,la mare, oriunde, profita de vacantahee hee! VACANTA PLACUTA!:*

| EmonicaLaura a răspuns:

Cel mai simplu:o bataie cu apa cu prietenii, pentru ca este cald si nu racesti.winking

| ღℓαυяєТтα a răspuns:

Foarte multe daca ai idei te poti duce la strand cu prietenii la munte sau la mare depinde de preferintele tale, la tara sau poti iesii in oras cu prietenii la un suc nu stiu depinde de preferintele tale eu asta o sa fac big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. daca esti baiat. poti sa te joci joci pana seara la pc, iar apoi sa te duci p`afara cu prietenii... sa joci un fotbal sau un sport, sa te plimbi happy!
Iar daca esti fata. habar n`am laughing!

| DandYgiRL18 a răspuns:

Poti merge la piscina si sa te distrezi, sa iesi pe-afara sa joci football sau tennis(depinde ce sport iti place) sa asculti muzica tarer si sa te simti relaxata. Funda?

| naty696 a răspuns:

Vara poti face asta : 1) sa mergi la un suc cu prietenii 2)sa mergi la strand 3)sa mergi in mall 4) sa mergi la padure 5) sa te bati cu apa si mai suuunt multe altele daca te gandesti bine o sa iti vina idei

| proasta14 a răspuns:

Kam nimic ca este kanikula!

| Dyanna_4508 a răspuns:

Vara poti face o gramada de lucruri:
1)Te duci in tabara.
2)Te duci la inot.
3)Te duci la tara la bunici, la unchi, la nasi, etc.
4)Te duci in vacanta in alte localitati sau alte tari.
5)Stai acasa si te distrezi cu prieteni.

Întrebări similare