| SwAn a întrebat:

Ce poti scrie intr-un jurnal?(in afara de ganduri etc)FUNDITZZZA!(ex.TOP 10 BAIETI etcc)

7 răspunsuri:
| Claudia_1514 a răspuns:

Pai poti scrie Hobby-uri,prietenele tale,calitati/defecte de ale tale,poti pune imagini(gen fotografi,peisaje=ceva ce te reprezinta),filme preferate,actori preferati,catareti,autori, carti, melodi...etc

| Azeℓℓe a răspuns:

Da poti sa scrii ce vrei! Doar e jurnalul tau! :p Scrii si top 10 baieti. si top 10 baieti urati. baieti frumosi laughing Ce vrei :p

| addicted_1735 a răspuns:

Pai eu consider ca jurnalul este in special pentru ati exprima gandurile, dar poti scrie ceea ce ai facut pe parcursul zilelor sau ce vrei, doar jurnalul e ceva personal si poti sa scrii in el tot ceea ce iti trece prin cap.

| GaluRobertFabyan a răspuns:

Poţi scrie orice, cum ar fi: visele care ţi s-au părut interesante, cele mai interesante amintiri şi păţanii care le-ai avut cu prietenii, familia. Mai poţi scrie şi numere de telefon sau ID-uri de la prieteni. Iate după exemplele mele şi lasă-ţi imaginaţia să facă minuni. Pa!

| lavender98 a răspuns:

Eu in afara de astea care s-au spus, as scrie cele mai apropiate prietene, numere de telefoane. Chiar si ceea ce ai de facut in urmatoarele zile. Succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce ți se întâmplă în ziua aceea, orice ți se pare marcant și a intervenit special.

| anda072000 a răspuns:

Ai putea sa incepi spunand de cine iti place, daca tu crezi ca te place, daca ai avea vreo sansa cu el sau poti scrie cat de trista esti k nu te-a bagat in seama sau cat de fericita esti k sunteti prieteni. Poti scrii despre certurile cu prieteni. Cum a fost intr-o anumita excursie, poti scrie cat de minunat este locut in care te-ai indragostit prima oara sau poti spune despre primul tau sarut. Noroc!