| YuiChan a întrebat:

Ce sa fac cand n-am ce face in afara de calc? sunt fata (si fara sa ies)

Răspuns Câştigător
| вèiiiвiii a răspuns:

Ce afc eu in timpul liber : puppy dog eyes
°probez absolut toate hainele din dulaphee hee
°imi aleg machiajul care sa il port saptamana respectiva star
°imi fac temele :-d
°ma uit la televizor happy
°fac curat in casa :-p
°imi fac parul'codite day dreaming
°imi chem prietena la mine :-x
°imi petrec timpul alaturi de ai mei b-)
Diferite activitati happy ...Mentionez eu imi petrec timupl si iesind in Herastrau Duminica :-x...
Sper ca te-am ajutat star!
Bafta! kiss
Fundabatting eyelashes?

12 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Deseneaza, citeste ceva, uita-te la TV, mai ajutati parintii din cand in cand.Pe scurt, incearca sa faci ceva folositor.

| DianaScorpio a răspuns:

Chiar nu ai ce face? Cum ramane cu temele, un film/documentar bun, gatitul, spalatul, curatenia, etc?

| JustInCase_1628 a răspuns:

Gateste ceva gustos, invita prietene la tine, asculta muzica, danseaza, canta, fa sport, fa-ti unghiile, citeste o carte frumoasa, deseneaza, scrie un jurnal, fa ordine in casa.

| ZOZOKid a răspuns:

Citeste si tu niste carti. Daca ai timp liber destul poti incerca sa intri intr-o asociatie de voluntariat. Sau gaseste-ti un hobby.

| MasterIT a răspuns:

Te uiti la TV, citesti o carte sau chem o prietena, un prieten la tine sa faceti ceva.

| Reigns a răspuns:

Eu in timpul liber desenez tot ce imi trece prin cap sau imi pun gandurile pe o foaie happy, citesc o carte, ma uit la TV sau ascult melodii pe engleza sau pe spaniola si le traduc in romanahee hee.

| iGăust a răspuns:

Folosesti degetzelul happy. Iz Called MASTURBATION! Ya should try it out.

| simina a răspuns:

Poti sa te uiti pe fotografii vechi ale parintilor si ale tale si sa-ti faci un album personal sau sa vezi pe net o comedie pe filmegratisonline

| MissSunshine94 a răspuns:

Pai poti sa descuti si cu parintii, frati, surori(dac ai).
sa incerci sa iti faci un mic plan p/u viitor.adica visurile ce le-ai dori sa le realizezi.rolling on the floor

| YuiChan explică:

Am 11 ani, sa stiti rolling on the floor

| Tweetymrrr a răspuns (pentru YuiChan):

Şi dacă ai 11 ani, ce, nu poţi desena, face curat, holba la tembelizor(deşi nu recomand, decât dacă urmăreşti Discovery sau altele gen) să suni pe cineva?tongue

| DianaScorpio a răspuns (pentru YuiChan):

Si ce daca ai 11 ani? Tot ce am enumerat mai sus ramane valabil.