Ce afc eu in timpul liber :
°probez absolut toate hainele din dulap
°imi aleg machiajul care sa il port saptamana respectiva
°imi fac temele :-d
°ma uit la televizor
°fac curat in casa :-p
°imi fac parul'codite
°imi chem prietena la mine :-x
°imi petrec timpul alaturi de ai mei b-)
Diferite activitati ...Mentionez eu imi petrec timupl si iesind in Herastrau Duminica :-x...
Sper ca te-am ajutat !
Bafta!
Funda?
Deseneaza, citeste ceva, uita-te la TV, mai ajutati parintii din cand in cand.Pe scurt, incearca sa faci ceva folositor.
Chiar nu ai ce face? Cum ramane cu temele, un film/documentar bun, gatitul, spalatul, curatenia, etc?
Gateste ceva gustos, invita prietene la tine, asculta muzica, danseaza, canta, fa sport, fa-ti unghiile, citeste o carte frumoasa, deseneaza, scrie un jurnal, fa ordine in casa.
Citeste si tu niste carti. Daca ai timp liber destul poti incerca sa intri intr-o asociatie de voluntariat. Sau gaseste-ti un hobby.
Te uiti la TV, citesti o carte sau chem o prietena, un prieten la tine sa faceti ceva.
Eu in timpul liber desenez tot ce imi trece prin cap sau imi pun gandurile pe o foaie , citesc o carte, ma uit la TV sau ascult melodii pe engleza sau pe spaniola si le traduc in romana
.
Poti sa te uiti pe fotografii vechi ale parintilor si ale tale si sa-ti faci un album personal sau sa vezi pe net o comedie pe filmegratisonline
Pai poti sa descuti si cu parintii, frati, surori(dac ai).
sa incerci sa iti faci un mic plan p/u viitor.adica visurile ce le-ai dori sa le realizezi.
Şi dacă ai 11 ani, ce, nu poţi desena, face curat, holba la tembelizor(deşi nu recomand, decât dacă urmăreşti Discovery sau altele gen) să suni pe cineva?
Si ce daca ai 11 ani? Tot ce am enumerat mai sus ramane valabil.
Bogdaninteligentul întreabă: