Nu stiu cum e la voi dar eu am placa rco de aproape un an. Dau ollie, kickflip fara probleme, nu am niciun ax rupt, niciun defect la ea, nimic rupt si sar cu placa trepte intregi si nu se rupe. nu cred ca stiti voi sa o folositi. dau pana si grind cu placa rco!
Nu ma pricep la skateboard-uri dar atat stiu si eu ca RCO ii cea mai nasoala firma posibila asta iti spune si pretul la care gasesti placile.incearca si tu Zero, Alien workshop sau Element sunt mai scumpe dar sunt mult mai bune
Nu ii fain au dreptate![]()
Iati si u un Elemnt, Speed Demons sau Flip. astea 3 sunt cele mai bune ...eu le-am testat pe toate pentru ca ma dauc de 4 ani pe sK8 si cea mai buna o fost Elementu. Daca vrei ceva mia ieftin si cat de cat bun poti sa iti iei un Jart
.de pe arena52.ro. la placile de trikuri gasesti cu 195
Http://sk8ing.ro/skate-shops/ cele mai populare skteshopuri din Romania gasesti aboslut tot ce vrei
Crazy Creeck No Rules e super buna, acum cateva zile am facut un pariu cu un baiat ca nu o poate rupe, am scos axele si a incercat cu o banca(si in loc sa se rupa placa s-a rupt banca), dar sincer sa fiu intr-adevar e foarte grea placa si cand am dat un kick flip mi-a rupt piciorul, daca vrei una profesionala ia-ti de pe Uman sau Bmx Magazin
Frate 1 ideea am o placa nu stiu ce firma
am dat 540 ron pe ea si hmm nu stiu pe scurt ( tot o placa mi se pare indiferent de pret ) adica acum daca nu tii sa dai nimic nici o placa nu te v-a ajuta oricat de scumpa ar fi
i-ati un RCo dupa ce shii si uh sa faci ceva mai avansat i-ati placi mai scumpe
Bah nu stiu ce credeti voi despre rco dar eu am primit un rco acum 5 zile si s-o crapat cand am incercat kickflip...rco e varza
Eu acum cateva zile mim luat o placa rco apoi am vrut sa exerses un kickflip si s-a rupt axele
Ma baieti...am o placa nou cumparata e RCO si,da stiu sa merg bime cu placa, dar e foarte rigida, nu pot face viraje.ce sa-i fac?
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: