| anuscha997 a întrebat:

Ce stiti despre sarut?[nu vreau link`uri][vreau raspunsuri][big grin]

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Are loc intre 2 persoane de sex opus.Restul e cancanhappy

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sarutul este o forma de stimulare al excitatiei intre sexe. Se aplica pe zonele erogene.
Ca si multe altele, exista si saruturi "pro forma", de exemplu cele folosite la nivel protocolar intre delegati de stat, membrii familiei, prietene care se fac ca se "iubesc" reciproc (dar s-ar sugruma reciproc big grin ) etc.
Trebuie sa mentionez ca, nu in toata lumea se foloseste sarutul pe gura: exista locuri unde sarutul se aplica pe nas, pe frunte, pe urechi etc, care sunt tot zone erogene.

mlm
| mlm a răspuns:

Sarutul este foarte important in viata oricarui om. el te face sa fi alt om, sa fi mai bun, sa iubesti, sa simti acea canteie in interiorul tau.Sarutul si imbratisarea sunt modalitati de a-si arata dragostea intre prieteni si familie. Iar sarutul "adanc" este modalitatea de a-ti arata dragostea la un nivel mai profund si mai personal cu prietenul sau prietena si este un pas important in dezvoltarea sexuala. Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce inseamna acel sarut. Uneori si un simplu sarut ne multumeste important este ca e dat din suflet.

mlm
| mlm a răspuns:

Scuze pentru literele lipsa este din cauza ca ma grabesc sa scriu si omit unele litere; Inca o data imi cer scuze.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Un sarut este un truc minunat de a opri o discutie intre cei doi, atunci cand vorbele sunt de prisos

| otypa a răspuns:

Sarutul este cel mai de pret dar un sarut trebuie sa fie dat din dragoste

| anuscha997 explică:

laughing wauu anna esti bunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. pai, cred ca am sa-ti spunbig grin...primul sarut e primul:X.deci trebuie sa fie cel mai special:X:X. e foarte impor

| cube a răspuns:

Daca este sa-ti explic cum sta traeaba cu sarutul ar suna cam asa, (fa-ti ceva timp ca te bag intr-o poveste): Un britanic a lansat o surprinzatoare teorie potrivit careia sarutul a evoluat din stravechiul reflex al primatelor de a-si hrani puii mestecand mai intai mancarea si dandu-le-o apoi direct in gura, atingandu-le astfel buzele.
Obiceiul sarutului s-a perpetuat insa de-a lungul mileniilor fara a fi necesara existenta unor explicatii stiintifice. La inceput a fost folosit in timpul ceremonialelor oficiale, mai ales religioase. Tot biserica a fost cea care a introdus ritualul sarutarii obiectelor sfinte si a relicvelor, in semn de respect si credinta. Din cate stiu eu, sarutul a fost introdus in Europa de catre romani care obisnuiau sa se sarute pe obraz in momentul cand se intalneau pe strada.
Atunci cand sarutam, terminatiile neuronale de la nivelul buzelor, limbii si gurii in intregime, trimit mesaje fulgeratoare catre creier si corp, declansandu-se astfel binecunoscute senzatii de excitare si emotii intense. Rezultatul? Producerea serotoninei (hormonul fericirii)
Transferul de saliva care se face in timpul unui sarut intre doi parteneri sporeste productia de anticorpi, sarutul fiind echivalentul unui vaccin natural asa ca va sfatuiesc sa va sarutati mai des. big grin