Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 7 August 2025 sunt:
Buna seara. Ce filme cu final neasteptat recomandati?
Salutare, știe cineva daca taxele din străinătate Italia și Spania se pot retrage? Mă refer la cele pentru pensie care au fost oprite. Aud păreri co și contra, poate spune cineva sigur da sau ...? (mai mult)
Ba ce drecu au femeile astea, ca de la un timp vad numai cucoane din astea disparate, fenomenul karen din america, e vreo boala ceva? Numa aud pe strada la magazin unde ma duc certuri tipete, crize....? (mai mult)
Salutare! O sa va explic situația mea pe scurt ca sa ma înțelegeți: Am 24 de ani, lucrez de 3 ani ca si agent de turism, din luna februarie m- am mutat singur in chirie pentru ca acasa erau mereu...? (mai mult)
Ați fi de acord sa se transmită clipul asta in scoli? https://youtu.be/GtX1Bef46GA?si=WnvBFzv_cKa69b4K Cheers
Vrea cineva sa vorbim?
Buna. Am avut recent o discutie despre politica. La un moment dat, persoana cu care vorbeam a spus " in Romania ar trebui sa se voteze cu diploma de licenta". La care, eu am spus ca " ar trebui sa se...? (mai mult)
Îmi place fotbalul, politica, îmi place istoria, îmi plac mașinile, jocurile electronice îmi place astrologia, îmi place religia, ezoterismul, misterele, enigmele, teoriile conspirației, ...? (mai mult)
Voi credeți în chestii de genul: citire în cărți( tarot), horoscop, superstiții etc; eu nu cred, din curiozitate am băgat la Tarot și mi s-a zis că am un blestem asupra mea? ????
Salutare, TPU! Ce trebuie făcut ca să trec de statutul de junior ca să pot evalua răspunsurile altor utilizatori?
Am facut un curs de agent de securitate, am terminat acum 2 luni cursul si nici acum nu am primit atestatul, normal trebuia sa vina atestatele intr- o saptamana, doua dar au trecut 2 luni si nimic, ...? (mai mult)
Ion Iliescu a murit la vârsta de 95 de ani.Cum a scapat fara sa fie pedepsit de lege? Un amarat care nu are ce sa puna pe masa si fura 2 gaini face 5 ani de inchisoare, in timp ce jigodia asta a distrus...? (mai mult)
Bună. Dacă vreau să o găsesc pe mama mea care m-a abandonat la 3 luni după naștere pot să mă duc la poliție pentru mai multe informații sau poliția nu mă poate ajuta?
Ce este un reaviz?
Tot mă defăimează niste persoane pe la spate la unii din zona. Cum pot sa aflu cine sunt? Că cei din zona nu îmi spun că nu prea vorbesc cu nimeni, de fel sunt puțin mai retras! Și de ce oamenii...? (mai mult)
Salut! Anul trecut am fost la școala de vară, unde am întâlnit noi studenți voluntari(a fost a doua mea experiență de genul). Dintre aceștia doi băieți și o fată.M- am împăcat bine cu toți...? (mai mult)
Ce părere aveți de oamenii care fac scandal că nu e aer condiționat în autobuz/microbuz? Mie îmi e milă de șoferi că trebuie să suporte figurile unor proști.
Credeti ca Ion Iliescu isi mai revine? Au ajuns sa ii cedeze si organele, mai scapa oare? S-au probabil va muri intr-o zi, doua?
Voi știți cine sunteți? Va cunoașteți? Va știți menirea?
Ce parere aveti de melodia HH a lui Ye (kanye west)?
Când mă plimb prin Mamaia și văd o femeie bună în costum de baie, îi fac poză, iar seara dau una mică cu poza ei. E ciudat?
Bună. Am 19 ani și vreau să plec în Germania să lucrez fără să știe ai mei, e legal pot sau o să cheme poliția și o să aducă înapoi acasă? Și dacă plec am voie să îmi iau banii, buletinul...? (mai mult)
Salut, există skinheads în Brașov? De ceva ani aș dori sa ma alatur, dar nu par a fi in Brașov. Si daca sunt cum pot lua contact cu ei?
Dacă mă arunc de la etajul 8, mor sau rămân paralizat? Alții s-au aruncat de la etajul 3/4 și au murit.
Bună, A mâncat cineva colivă ca desert după ce a fost păstrată o vreme la lada frigorifică? Eu am mâncat și este foarte bună.
Care este melodia voastră preferată? De ce nu prea mai se lansează melodii wow din 2020? Parca am murit cu toții de când a venit plandemia, nici filme bune nu mai apar.
Ce parere aveti de pariurile sportive? le incarati sau nu in categoria "jocurilor de noroc"?
Salut, am 15 ani si as dori sa trec de la ochelari la lentile de contact (- 2 la ambii ochi). Sapt viitoare ma duc la un control, stie cineva care este sansa sa imi zica faptul ca nh sunt eligibil psntru...? (mai mult)
Ce mai știți de Rosalia, a mai intrat pe TPU?
Bună, Cei care experimentați rețete de dulceață, ați încercat dulceața de roșii? Este bună?
Salutari! Intampin o dificultate in acest moment si am nevoie de 10 euro pe revolut sau paypal, pana diseara la 22:00. Nu vreau sa para ca cersesc sau ceva, pot face ceva in schimb. Un task, o traducere...? (mai mult)
Buna ziua! Pentru cei care se pricep am si eu o intrebare. De multi ani am in posesia mea o moneda si un medalion Templar ale cavalerilor templieri amandoua din circa anii 1200 secolul 13 din cate mi- ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o mare problemă, cei de la Google îmi iau bani de pe contul bancar dar eu nu îmi amintesc să fii cumpărat ceva de la ei. Cine mă poate ajuta să dezactivez astă? Google Ads îmi ...? (mai mult)
Tot îmi vine să lovesc pe cineva. Mai ales în autobuz. Unde sunt mulți oameni, într- un spațiu mic. Ies afară cu frică. Îmi e frică să mai ies din casă. Nu vreau să ajung la închisoare. ...? (mai mult)
De ce daca îți mor părinții de exemplu la 17 ani nu te afectează așa grav ca după vârsta de 30 de ani? Care e diferența? Ești mai insensibil când ești copil și mai sensibil când ești la ...? (mai mult)
Exista skinheads in Brasov? De ceva ani tot caut si nu vad pe nimeni, vreau sa ma alatur, pentru cine e cum as putea sa va contactez? Mulțumesc anticipat! White and...
Buna, mă numesc Paul sunt dependent de jocurile de noroc, am ajuns la disperare, toți banii ce-i câștig ii bag la aparate. Ieri am băgat 39 de milioane, cum sa fac sa mă las de ele?
Se mai folosește TPU in 2025? Ma rog, sa revenim la subiect. Cand eram mic exista un magazin, care ori copia, ori era in afiliere cu DC shoes, vorbim de AMERICA SKATE (am scris cu caps pentru ca ...? (mai mult)
Buna seara. Am și eu o problema cu telefonul. In telefon am doua cartele: pe una se aude greu când vorbesc la telefon, uneori nu se aude deloc. Iar cu cealaltă se aude perfect. Ambele fiind pe aceeași...? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva să- mi citească în cafea? E vorba despre un băiat care mă ignoră… Cred că doar acolo aș găsi răspunsurile pe care le caut. Dacă se poate, aș prefera să nu ...? (mai mult)
Bună, vă rog îmi poate spune cineva sigur ...Telefonul(Redmi12) îmi este prea plin și îmi cere Actualizare. Oare mi se șterg pozele și videoclipurile? Mulțumesc
Salut TPU daca nu mai vreau sa mai iau comanda când va ajunge curierul gen numai vreau sa primesc comanda care am făcut-o curierul ce va face?
Am fost plecat 6 luni si persoana care a ramas acasa nu a trimis deloc indexul la compania de apa. Acum vad ca nu o pot trimite nici luna asta ca a trecut termenul. Care sunt sansele sa ma debranseze? ...? (mai mult)
Bună să vă fie inima! Am niște sfaturi pot să zic și probleme. Am 18 ani, sunt absolvent de liceu, fără bac luat. Am stat și m- am gândit bine, am cred și niște probleme, anxietate sau ...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai harpareata * ( HOATA ) TARA Vest europeana in raport cu coloniile avute!? Anglia, Franța, Spania, Portugalia? Care a aplicat regula " După noi. potopul "
Mie mi se pare ca viata este foarte aiurea, intotdeauna anii trec, cu timpul se schimba si viata si oamenii se schimba si fizic si la comportament, vin, pleaca, altii se nasc, altii mor, cu fiecare...? (mai mult)
Am ajuns la capătul răbdării și nu știu dacă să cred în destin, soartă, satana, karma sau ce mai există, pentru că altfel nu înțeleg ce e cu viața mea. Am un copil mic, deci nu muncesc,...? (mai mult)
Este proiectul Nibiru cu parcul de distracții din Costinesti plus mall noul Dracula Park care trebuia sa se construiască și s-au furat banii? Este măcar realizabil ce spune Selly?
Buna ziua, recent unei cunoștințe i-a murit pisica si a ingropat-o in curte. au trecut 3 zile si pamantul unde a ingropat pisica s-a crapat si miroase urat. Ce ar putea face sa scapa de miros?
Salut TPU! De ceva timp mi- am tot dorit sa ma vopsesc blonda, iar intr- un final am facut o, insa nu imi place deloc cum imi sta, mentionez ca am avut suvite inainte si am crezut ca imi va sta bine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MAteiLaAjutat întreabă:
Mihaela024 întreabă:
narcis690 întreabă:
elenavalentina776 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!