| AlexandarAlx a întrebat:

Cum fac sa am tupeu sa dau primul in cineva, sa ma bat cu cineva, sa comentez la cineva mai mare? Multumesc

14 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mai bine te-ai gandi cum sa faci sa eviti, Tine minte puisor 'Mintea conduce pumnu, nu invers' mai bine cauta sa aplanezi conflictele.Esti la varsta la care poti face multe sa regreti. Poti lovi pe unu si sa cada cu capu de asfalt sa moarawinking Dosar penal si scoala de corectie happy In legitima aparare e ok. Dar mai bine eviti happy

| RB26DETT a răspuns:

De ce ar vrea cineva asta? daca tu nu ai asa tupeu, daca nu prea vrei tu sa te bati inseamna ca parintii tai si-au facut treaba cum trebuie, te-au educat foarte bine! ramai cum esti, nu te schimba! Cu bataia nu rezolvi nimic, arati doar ce fel de om esti [daca nu ai minte, nu esti educat, e normal, recurgi la bataie care este ultimul lucru pe care il face orice inapoiat mintal]

Răspuns utilizator avertizat
| gelu1970 a răspuns:

Aceste insusiri sunt mana in mana cu prostia. cred ca e mult mai inteligent din partea ta sa te debarasezi de tot ceea ce ai scris. e mult mai sanatos si o sa vezi ca ai de castigat.

| Skylimit a răspuns:

Gelu1970...are si el dreptate dar daca e un membru din familia ta la mijloc... trebuie sa lupti : https://www.youtube.com/watch?v=TrXw9hHxxQ0 si tipul asta face clip-uri de calitatea iti recomand sa te uiti.

| Darius2019 a răspuns:

Frate 1 la mana trebuie sa fi calm si sa stii ce faci sa nu actionezi pe baza nervilor. 2 daca te provoaca si te impinge nu il impingi te bagi direct cu pciorul in abdomenul lui si iti garantez eu ca daca i dai cum trebuie ala nu mai iti va comenta nimic si 3 daca tu vrei sa sari la el ori i zici parte in parte ori mergi al el i dau una la muschiu de la picior un pumn in gura si e gata. Bafta!

| noisolpXekuNemertXe a răspuns:

Mai bine rezolvă problemele prin discuții, dar fără înjurături și dacă nu mai poți de nervi, închide-te în tine și vorbește cu cineva drag acasă despre ce s-a întâmplat și te vei descărca.
Alte sugestii nu mai am, deoarece tupeul sau netupeul este datorat cantității de hormoni de stres din tine, deoarece prin tupeu te referi la curaj.
Nu mă refer că n-ai curajul necesar, mă refer că în tine, adânc, există o teamă să nu faci o greșeală și aceea se manifestă când n-ai tupeu să bați, să te prezinți în public etc. Aceasta este o mică frică.

| deadlykiss a răspuns:

De ce ai impresia ca e violenta e un lucru bun? Daca cineva te agreseaza incearca sa ceri ajutorul unui adult, ca dupa felul in care vorbesti mai mult de 14 ani nu ai.

| Jjøқεr a răspuns:

Nu e bine sa dai primul, ca daca ajungi la politie, nu mai e auto-aparare si primesti amenda rolling on the floor. Tupeul asta nu e asa de bun, dar iti poate folosii. Nu trebuie sa te lasi la toti, ca altfel vei fii calcat in picioare, dar si daca exagerezi, va fi mult mai rau.

| mrblizz311 a răspuns:

Cand treci pe langa el stai calm nu te panica ca iti faci rau daca comenteaza dai in el pur si simplu.

| Gabriel643 a răspuns:

Iti recomand sa nu te ei la bataie s-ar putea sa o patesti,dar daca se ea de tine raspundei astea,, nu ma pun la mintea ta" sau abandonazi, stiu ca el te va tachina si va spune colegilor ca esti slab nu stiu, dar e proverbul ala,, cel mai destept cedeaza"

| D0ntSt0pToMeBro a răspuns:

Exerseaza pe manechine laughing Ia-ti un manechin ceva si exerseaza, dai in el, cu pumnu cu picioru, cu capu laughing.