| lolita24 a întrebat:

Cum faci copiii sa te adore?

5 răspunsuri:
| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Vezi ce le place sa faca. Cu ce le plac sa se joace, etc. Si joaca-te si tu cu ei. Vorbestele frumos si cat mai mult, ca sa se ataseze de tine.

| Biankka a răspuns:

Daca e vorba de copii mici vorbeste despre personajele din desene animate si incearca sa porti conversatii pe baza lor. Daca sunt ceva mai mari...nu stiu, incearca sa vorbesti despre seriale specifice varstei lor.
De multe ori, copiii prefera sa stea cu cei de varsta lor, poate de asta la inceput vor incerca sa te respinga.Incearca sa le vorbesti ca unor prieteni, sa te comporti natural si sa incerci sa nu pari un superior, ci un prieten... Sper ca te-am ajutat!happy

| h3r a răspuns:

Sa te cobori la nivelul lor. Sa le explici pe termenii lor ceea ce e bine si ce nu.
Atata timp cat le oferi atentie si le vorbesti cald sunt ai tai.
Trebuie doar sa stii cum sa-i indrumi.

Take care.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice faci cu ei, fie ca te joci, fie ca pur si simplu vorbesti trebuie sa vina din inima pentru ca ei simt asta si se or atasa de tine. Stiu niste persoane care nu iubesc copii si totusi se fofileaza pe langa ei si incearca sa se faca placuti dar nu le iese pentru ca sunt ignorati de catre copii.

| RememberTinKode a răspuns:

Nu depinde de comportamentul fiecare? analizeaza-i si vezi ce le place sa faca, manance etc si oferale cate putin din lucrurile alea ..sau le cumperi cadouri laughing

Întrebări similare