Nimeni nu poate sa se urce in toti copacii, gaseste un copac bun pentru catarat.Foloseste picioarele si mainile.Ai grija! Bafta
Incearaca sa te cateri pe stalpi aia nu sunt asa abrupti e cam acelasi lucru.
Aici nu te inveti. Daca ai picioare si maini puternici este usor.
Mai ales daca te alearga un caine
Pai iti alegi un copac, destul de rezistent incat sa nu cedeze, si exersezi pana reusesti.
Incercand sa te urci
Cazi? Te ridici! Ai cazut iar? Te ridici iar ...si tot asa
Incerci sa te sui intr-un copac mai mic
daca ai capatat incredere vei avea curaj sa te sui intr-unu mai mare si tot asa.eu asa am invatat si sa ai putina masa musculoasa ca sa poti sa te urci
aici nu ai ce invata, oliaca de muschi...si fara frica.si esti in virful copacului!
Dupa parerea mea, n-ai cum sa inveti.Ori ai asta "in sange", ori nu.Mai pe romaneste zis,trebuie sa ai si curaj(adica sa nu te gandesti intr-una ca se rupe creanga si o sa cazi,si chestii de genu),trebuie sa ai si echilibru, si trebuie sa nu fii sensilbil/a( adica te plangi imediat si faci "circ " cand te zgarie putin o creanga,sau te julesti in trunchiul copacului).
Intelegi ce zic eu aici,asa-i?
Oricum, asta-i teoria mea, poate dai de cineva care poate sa te instruiasca si pana la urma sa inveti sa te urci in copaci.
Trebuie sa alegi un copac rezistent in care sa ai incredere pe ce pui mana si pur si simplu sa te cateri ca pe garduri bafta
Ai nevoie de forta in maini si in picioare.
Cand te urci intr-un copac trebuie sa ai de ce sa te prinzi.
Daca este un copac mai inalt aduci o scara sau o funie si te urci.
Ai grija sa nu cazi ca mine.
Incearca niste copaci cu multer crengi joase si cu un trunchi nu foarte abrupt aaa si mai micutzi nu inalti! Dar nu uita trebuie sa ai si putin antrnament fizic ca altfel n-ai nicio sansa!
App vreau funda si vot!
Eu iti recomand sa te urci intr-un nuc (are crengile mai distantate una de cealalta si sunt chiar f. rezistente). Acum eu ce sa iti zic... exerseaza!