| KimmyNaNa a întrebat:

Cum pot sa fac Gems pe OurWorld? Funda+Vot! big grin

Răspuns Câştigător
| Nymphetamine a răspuns:

Erau 2 coduri de gems cand jucam eu.Acum cred ca a mai aparut unul pentru gem toolbar:-? nu stiu sigur.E codul de luna[10 gems] si codul de facebook[10 gems] care apare saptamanal si le gasesti pe www.ourgemcodes.com. :)
Sau poti trimite invitatii la cativa din lista ta de mess si cei care iti vor raspunde invitatiei la fiecare 5 nivele pe care le trec ei vei primi 5 gems. :)

9 răspunsuri:
| Any25 a răspuns:

Poti daca trimit invitatii de joc la prietenii tai care nu joaca acest joc. Incearc! Mie mi-a mers. Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt coduri speciale, cauta pe google ourgemscodes.

| BountyWG a răspuns:

Buna! Vad ca ai dat funda deja, dar asculta sfatul unui rezident! Baga toate cele 3 codurile de gems. Daca ai gems multi ia-ti permise de clubul zoe sau rezident, si primesti o gramada de gems. Daca nu, poti plati(pentru rezident sau clubul zoe, eu am platit sa fiu vesnic rezident).Sau poti plati pentru gems.O zi frumoasa sa ai!

| SweetFashion a răspuns (pentru BountyWG):

Cum ai facut sa fii vesnic rezident? si cat ai platit?

| BountyWG a răspuns (pentru SweetFashion):

Am platit cu gems, mi-a facut un baiat asta.Am avut hack unlimited gems, si asa am terminat our world de 6 ori.

| Cristy_Jr._1997 a răspuns (pentru BountyWG):

Daca poti sa imi dai un cont contecteazama pe c_marius50@yahoo.com te rog frumos! big grin

| LunixaAnimeDreams a răspuns (pentru BountyWG):

Imi dai linkul hackului de unde il descarc? PLZ! Am nevoie!

| zMaddy a răspuns:

In afara de gemcode poti sa te uiti la filme. Dai unde iti arata cati gems ai si poti sa vezi filme acolo

| tapalagaiulia a răspuns:

Pai poti sa trimiti invitati si daca iti vor da accept la fiecare level trecut de ei it vor da 5 gems.

Întrebări similare