Erau 2 coduri de gems cand jucam eu.Acum cred ca a mai aparut unul pentru gem toolbar:-? nu stiu sigur.E codul de luna[10 gems] si codul de facebook[10 gems] care apare saptamanal si le gasesti pe www.ourgemcodes.com. :)
Sau poti trimite invitatii la cativa din lista ta de mess si cei care iti vor raspunde invitatiei la fiecare 5 nivele pe care le trec ei vei primi 5 gems. :)
Poti daca trimit invitatii de joc la prietenii tai care nu joaca acest joc. Incearc! Mie mi-a mers. Sper ca te-am ajutat.
Pai poti sa trimiti invitati si daca iti vor da accept la fiecare level trecut de ei it vor da 5 gems.
In afara de gemcode poti sa te uiti la filme. Dai unde iti arata cati gems ai si poti sa vezi filme acolo
Buna! Vad ca ai dat funda deja, dar asculta sfatul unui rezident! Baga toate cele 3 codurile de gems. Daca ai gems multi ia-ti permise de clubul zoe sau rezident, si primesti o gramada de gems. Daca nu, poti plati(pentru rezident sau clubul zoe, eu am platit sa fiu vesnic rezident).Sau poti plati pentru gems.O zi frumoasa sa ai!
Am platit cu gems, mi-a facut un baiat asta.Am avut hack unlimited gems, si asa am terminat our world de 6 ori.
Daca poti sa imi dai un cont contecteazama pe c_marius50@yahoo.com te rog frumos!
Imi dai linkul hackului de unde il descarc? PLZ! Am nevoie!
anonim_4396 întreabă: