Pai, se joak in 2. Amandoi trebuie sa tina palmele ca la rugaciune(sau cand rogi pe cineva ceva, cred ca te`ai prins) cu varfurile degetelor indreptate spre celalalt jucator, si un jucator trebuia sa isi desfaca palmele si sa incerce cu ele sa prinde palmele celuilalt jucator(cel de`al doilea jucator ramane tot cu palmele lipite)
Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat
Nu se jokaa numai in 2 se joacaa ca catii oamenii vreii
) potii sh 30. e mai bine ca mai multi :X e simplu de jucat stau toatee persoanele care joaca intr.un cerc sh tine palma celuilalt jucatorr...incat sa poata sa.i dea ca palma in palma luii.sh daca zicii "AU sau arsi" iesii afara din jocc
sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos
:X app sa nu uiti de funda:X
Pai...stau mai multe persoane intr-un cerc. si...fiecare persoana trebuie sa tina mana in palma celuilalt.astfel incat sa poata sa ii dea o palma in palma celui din dreapta sa.si scopul acestui joc este sa dai cat poti de tare astfel incat cel pe care il lovesti sa tipe si sa iasa afara din joc.
Se joaca in doi si un copil trebuie sa ii dea cu palmele peste palmele celuilalt si celalalt sa faca la fel. funda?
Pai...stau mai multe persoane intr-un cerc. si...fiecare persoana trebuie sa tina mana in palma celuilalt.astfel incat sa poata sa ii dea o palma in palma celui din dreapta sa .si scopul acestui joc este sa dai cat poti de tare astfel incat cel pe care il lovesti sa tipe si sa iasa afara din joc.