| eubahhh a întrebat:

Cum te comporti cand esti beat/a?

eu spun tot adevarul tongue

22 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Sunt o persoana pasnica, creez o atmosfera placuta, intr-un cuvant, sunt glumet.

| Pho3nix a răspuns:

Sunt foarte glumet.

| User a răspuns:

Cant si fac tot felul' de traznai. uneori o iau pe partea filozofica.

| cretzufinish a răspuns:

Nu ma comport nicicum pentru ca as adormi...cred big grin

| Beatrice a răspuns:

. nu stiu laughing...
a doua zi nu imi amintesc tot.laughing
dar stiu ca rad cu lacrimi.hee hee

| Ana a răspuns:

Nu m-am imbatat deci n-am d unde sa stiu :p

| eubahhh explică:

BulinYou

gata! dar nu cred ca te tine rolling on the floor! eu cand ma distrez o fac lata big grin!

| Minty a răspuns:

Bun deci la ultima bauta a fost cam asa:

Once upon a time era o fata ragaita adica beata adica eu care eram la disco cu fostele colege din generala, nu chiar cu toate dar in mine, iiin fine deci am baut toate si numai eu si iza ne-am imbarcat pardon imbatat si beata fiind am prins si curaj si am mers la unu' si l-am sarutat Aaaaaaah ce frumos a fost dar imediat mi-am dat seama ca nu era baiatul pe care vroiam sa-l sarut ci cel de langa el(Bleac!) Atunci am inceput sa rad si aia se uitau la mine ca la felul 2 pana cand am ragait mai rau ca un porc astfel incat ei au sters-o de acolo werever! restul serii am dansat, ne-am distrat iar pe drumul catre casa ''asa beu oamenii buni, cipilata, cipilata,''. Dimineata good damn it cred ca am varsat tot ce bausem! dar hei a fost amuzant!

de ce nu ne povestesti si tu?

| Lilik a răspuns:

Rad. intruna. hahahaha. hac.

| unione a răspuns:

Vb mult si deseori nu ma asculta nimeni, daca exagerez cu paharele plang, imi aduc aminte de ultima dragoste, ma uit cu un ochi deschis in agenda tel si trimit sms-uri de dragoste, devin prietenul tuturor

| JustArmy a răspuns:

Cu toate ca eu nu suport alkoolul m-am imbatat o singura data, da rau de tot. eram acasa si tocmai ma kertasem cu prietenul si nu stiam cum sa scap de nervi si am gasit o metoda... dar mi-a fost rau toata seara, nu am putut sa dorm, mi-am adus aminte de toate relele facute si de cea mai mare dezamagire a mea peste care nici acum nu am trecut, nu am avut medie si nu am intrat la likeul militar, stiam ke spun si nu vroiam sa spun lukrurile akeelea dar nu ma putem controla. dar nu mai vreau o seara ca aia... a fost ingrozitoare. acum imi vine rau numai cand simt miros de alkool.

| cosm1n_9149 a răspuns:

Calculat dar lent.

| bblock69 a răspuns:

La betie spune omul adevarul!
Si eu fac la fel... laughing laughing laughing

| simona2010 a răspuns:

Rad...atatlaughing

| Limba a răspuns:

La fel ca inainte, incerc sa ma tin tare happy. Dar u este fata? si bei pana spui tot?hee hee, de unde esti, poate facem o bauta odata happy

| CiRiNeL a răspuns:

Din ce zic altii cica nu imi mai tace gura thinking

| Bl0ndu a răspuns:

Vorbesc mult repede si prost laughing Ma simt Zmeu:X De obicei sunt glumet dar daca ma enervezi fac pe Super`man big grin

| serpisor a răspuns:

Si eu spun tot adevarul cand ma imbat. Hai sa ne intalnim sa ne mintim unul pe altul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesc mult si repede big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rad non-stop, incep cu texte si de multe ori actionez fara sa gandesc. Dea, baututa asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rad foarte mult si ma comport...ispititor,provocatoroh go on. Da` oricum asta a fost odata, nu se va mai intamplatongue.

| TheAvenger a răspuns:

Povestesc despre soacră-mea(chiar dacă n-am soacră), rât mai mult ca de obicei, am fățău de drogată, merg în cruciș și spun într-una,, pe lângă drum, pe lângă gard. ține-mă drace să nu cad,, ..hmm. și multe altele, însă eu numai pe-astea mi le amintesclaughing

Întrebări similare