Eu sunt berbec.
Cele mai frumoase calitati ale berbecilor sunt initiativa si capacitatea de a conduce, iar cele mai mari defecte: lipsa de rabdare si irascibilitatea.
Putini isi dau seama ca acest extrovertit ascunde de fapt un suflet plin de emotie si dorinta de absolut. Ca acest om ascunde prin bravura o sensibilitate pe care aproape ca nici el nu si-o recunoaste. Acest om este dornic sa fie ascultat si urmat si destinul lui nu se poate implini fara acest lucru. Are nevoie sa invete sa colaboreze mai mult, dar pana atunci trebuie sa intelegem cand vedem un Berbec ca de fapt el incearca sa ne atraga atentia pentru a ne conduce pe culmi la care noi doar visam in timp ce el este deja pe drum. Cea mai mare emotie o are cand ai incredere in el, cand iti deschizi inima fata de el, fara sentimentalisme, asa cum si el o face, si cand il lasi sa te conduca ajutandu-l uneori ca s-o poata face perfect.
Prietenul meu e berbec, si desi este incapatanat are mult umor si nu te plictisesti niciodata cu un berbec.si berbecii se inteleg foarte bine cu gemenii :D
mai multe informatii si aici: http://www.eastrolog.ro/zodiac-european/zodia-berbec.php
pwpici:*
Mie mi se pare ca unii useri ar trebui dusi pe la ora de gramatica... sad
Iubesc un "berbec". Este extraordinar de incapatanat, ii place la culme sa contrazica chiar si atunci cand isi da seama ca nu are dreptate in schimb recunoaste atunci cand greseste si este o fire extrem de iubitoare si protectoare. In mare cam asta este...
Ingrozitoare si nesuferita. Zic despre mine si despre berbecii pe care ii cunosc personal.
Si eu sunt berbec . Cum a mai spus cineva si mie mi se pare cea mai tare zodie
adica, nu stiu dar sunt foarte incapatanati, indaratnici sunt foarte perseverenti, nu se lasa cu una cu doua. Dupa parerea mea, toti berbecii pe care i-am cunoscut sunt persoane destul de deschise, cu un caracter deosebit. Stiu ce vor. Le place sa fie in centrul atentiei si le place sa vorbeasca extraordinar de mult. In general sunt destul de talentati si uneori sunt foarte impusivi, nervosi si poate si violenti. Se exprima cu toata puterea lor si sunt foarte independenti. Toate astea le spun din propria experienta
Da, si racii sunt timizi
Nu cred ca, chestiile astea tin de zodie ci mai degraba de caracter, de persoana.
Nu cred ca ar trebui sa ti cont de parerea celorlalti si mai ales sa nu judecam lumea dupa zodii, nu zic ca nu suntem influientati de zodia din care facem parte dar gandeste-te daca toti dintr-o zodie anume am fi la fel cum ar fi?
Prea tare frate si eu sunt berbec dar am niste berbeci prin clasa care daca deschid gura se prapadeste scoala de ras
pe bune acu... sunt si foarte incapatanati, daca cineva nu le face pe plac se intorc cu fundu-n sus si urla ca apucatii
eu nu sunt chiar asa (m-am nascut mai pe langa taur
)
Mie mi se pare cea mai tare zodie . adica berbecii, desi incapatanati, sunt descurcareti, iar aceasta incapatanare e uneori benefica, pentru ca nu renunta usor la lucrurile la care tin cu adevarat si in cele mai multe cazuri ajung sa obtina ce si-au propus
. au o personalitate foarte conturata, vioi, de cele mai multe ori cauta sa fie in centrul atentiei... hai ca dup'aia suna a lauda, si eu sunt berbec
. cum am mai zis, e cea mai tare zodie
.