| fuckThisLife a întrebat:

Daca ar trebui sa alegi intre prieteni si marea iubire, care ar fi alegerea ta? si de ce?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

As alege sa raman singur. Fara prieteni, fara iubire...pentru ca, alegand o "tabara", o sa fiu mereu cu gandul la "tabara" pierduta.

31 răspunsuri:
| BoboMC a răspuns:

La prima vedere evident as alege marea iubire. Insa daca stau sa ma gandesc mai bine, voi alege prietenii fiindca o cearta intre prieteni se rezolva usor dar cu o persoana iubita o cearta poate duce la despartirea definitiva a caracterelor...

| VLΛD a răspuns:

Am ales iubirea...si pana la urma am sfarsit singur sad

| DaniAdrian a răspuns:

Intotdeauna as alege prieteni, de ce? Cu ei te certi si te impaci la fel de repede, dar cu iubita ta odata ce te certi exista sanse mici sa te iubesti cu ea cum te iubeai inainte, totodata prietenii sunt mereu acolo ca sa te ajute cu orice si sunt alaturi de tine mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prietenii iti cer sa alegi, atunci nu sunt prieteni. daca iubita iti cere sa alegi, atunci nu te iubeste. deci, daca "ar trebui sa alegi", alege pe cea/cei care nu-ti cer(e) sa alegi big grin. Funda?

| Cosmiiina a răspuns:

Pretenii sunt mult mai importanti decat "marea dragoste"
Nu stii cum va fi viata alaturi de partenerul/partenera ta si e mai bine sa fii constient ca dragostea pleaca si prietenii raman.
Multi au ales dragostea, au ramas cu buza umflata si s-au intors la prieteni.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna, marea iubire bre as alege, ca prietenii iti fura tot, si te lasa si fara una si fara altawinkinglaughing ce, tu ai lasa marea iubire pentru prieteni? nu cred:owinking

| Madalina_6334 a răspuns:

Cred ca prietenii.de ''marea iubire'' ma plictisesc destul de repedelaughing

| joanamm23987465 a răspuns:

... As alege mereu prietenia. de ce? Prietenii iti sunt mereu aproape si te sprijina mereu... si la urma urmei daca as alege iubirea fara prieteni nu as putea rezista :X. nu as alege pentru un baiat pentru ca cum se spune pe la mine : nu fugi dupa un autobuz sau dupa un baiat ca. dupa o jumate de ora vine altul! DECI la urma urmei eu as alege prieteni mei dragi!

| AnaBlackVampire a răspuns:

Cei fara prieteni dar ce si-au gasit marea iubire vor raspunde ca aleg prietenii. Cei fara un/o iubit/a dar cu prieteni vor alege marea iubire. Amandoua sunt importante!

| RфZaημtzα a răspuns:

Prietenia pentru ca este firul de aur care leaga intreaga omenire.

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Eu nu prea as alege dar daca as alege as spune marea iubire pentru ca pentru mine iubirea e totul pentru mine.

| toteu1234 a răspuns:

As alege marea iubire daca asi sti ca este un viitor asigurat(fara certuri )...Dar altfel as alege prietenii.

| Gabi_5738 a răspuns:

"marea iubire" va trecewinking

| Joanne a răspuns:

Daca atat prietenia, cat si iubirea sunt adevarate, in opinia mea nu vor exista situatii in care esti obligat sa alegi intre cele doua. Prietenii vor intelege dragostea iar iubitul/iubita va intelege prietenia.
Iubirea este mai presus de orice, iar daca ar fi sa aleg, asta as alege. Prietenii ti-i poti alege oricand, insa nu oricand poti alege de cine te indragostesti.

| mady2888 a răspuns:

Wow, cred ca ii cea mai grea decizie, dar as alege ca inima si aleg iubire, pentru ca dezamagirea pe care o ai de la prieteni doare de 10 ori decat iubirea...happy

| KillAWolf a răspuns:

Prieteni,poate tarfa te inseala

| eusebiumunteanu a răspuns:

Eu pot spune cu mana pe inima ca am ales deja marea iubire, clar este faptul ca prietenii odata si odata, daca nu-i lasi tu pe ei, te vor lasa ei pe tine, deaorece ori toti isi vor gasi la fel marea iubire si nu te vor alege pe tine ori sunt prieteni falsi si odata si odata iti vor face rau numai din simpla lor placere. Daca marea ta iubire reprezinta pentru tine cea/cel care va sta pana la adanci batraneti cu tine, clar ca prietenii vor cadea pe locul doi, ori daca nu ai prieteni de valoare, clar sa-i elimini din viata ta.

| RbD a răspuns:

Eu una nu as putea sa aleg intre marea iubire si prieteni. Amandoua relatiile sunt destul de stranse. Dar momentan,daca as fi nevoita sa aleg intre prieteni si marea iubire,as alege marea iubire pentru ca nu exista prieteni care sa nu iti intoarca spatele. Dar iubitul/a daca ii povestesti ce se intampla cu tine, te va intelege si te va ajuta sa treci peste. Adica asa e la mine. Cu prietenul meu ma cert, dar pentru 10-20 de minute si ne impacam pentru ca exista acea afectiune pe care putini o au si o inteleg. Deci, marea iubire as alege-o sigur.

| AliceIDK a răspuns:

thinking Se face dupa cum iti vrea inima ...Si eu as alege "marea iubire".dr si prietenie este la fel de importanta in felul ei, evident.Tekiss

| R_8074 a răspuns:

Iubirea pentru ca prietenii vin si pleaca dar iubirea ramane pentru totdeauna.

| dumitrita_1726 a răspuns:

Eu aleg marea iubire pentru ca prietenie adevarata nu exista.

| NumePublicAnonim a răspuns:

Eu as alege prietenii.Marea iubire o poti regasi si in altcineva!

| Silvia_1033 a răspuns:

Din moment ce e "marea" iubire as alege iubirea pentru ca prietenii... oricat de adevarati ti-ar fi odata si-odata vor avea viata lor, familia lor.O iubire adevarata iti poate aduce cea mai mare fericire si implinire.Plus ca in ziua de azi nu stii cand te trezesti cu surprize de la cei mai buni prieteni...
P.S: nu sunt cea mai mare sentimentala dar asa vad eu lucrurile.happytongue

| Parker a răspuns:

Prietenie pe viata a existat, si e chiar foarte des intalnita. Dragoste pe viata.err.mai rar.

| Claudiuu a răspuns:

Evident nu stiu laughing fiecare cu ale lui.

| VampyDilY a răspuns:

Categoric PRIETENII in ei {parerea mea} in ei poti avea mai multa incredere pentru ca prietenii raman prietenii dar "marea iubire" se poate schimba de la o secunda la alta!

| kiufuliki a răspuns:

Prietenii deoare ce e greu sa gasesti marea iubire si uneori si daca esti cu ea te plictisesti de ea si la priteni sari imediat.

Prietenii sunt mai usor de gasit!

| xLovLySmiLe a răspuns:

Eu as alege prietenia, fiindca eu am deja un prieten foarte bun si este mai mare decat mine cu vreo 2-3 ani si vorbim ca si cum am vi 2 iubiti dar noi am hotarat sa nu fim chiar at de apropiati (nu ne place sa ne sarutam sau ceva de genul asta)am uitat sa mentionez ca noi ne impartasim sentimentele. sper sa alegi asta

| juicymoistureXD a răspuns:

Am ales iubirea, si se pare ca am ales bine. el nu m-a tradat niciodata. dar prietenii de N ori avand impresia ca nu o sa imi dau seama oh go on. toti "prietenii" sunt falsi, ceea ce teroretic nu-i mai face prieteni...si toti "prietenii" te invidiaza cateodata si sunt gelosi pe ce ai tu si ei nu...dar marea iubire nu cred. acel el/ea iti vrea binele tot timpul si ar renunta la ceva al lui pentru tine. ma rog. parerea meahappy.

| Teresa a răspuns:

Cine te iubeste cu adevarat nu te pune sa alegi

Întrebări similare