| Francii99 a întrebat:

Daca ati putea da timpul inapoi ce ati face?/ce ati fi?/ce nume ati avea? happyhappyhappy

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Daca as putea da timpul inapoi nu m-as gandi la mine.ci m-as stradui sa evit niste catastrofe care au avut loc din neglijenta!
. titanic, cernobil. poate chiar si holocaustul!
dar stii ...omul invata din greseli ...asa ca daca eviti o catastrofa din trecut, omul nu o sa traga invataminte, si o sa faca acea catastrofa mai tarziu!

7 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Bună!
Nu ştiu ce vârstă ai dacă doreşti deja să dai timpul înapoi.
Eu cu siguranţă mi-aş îndrepta greşelile trecute...şi Doamne,multe mai sunt...
Catastrofele nu le-aş îndrepta,pentru că marile evenimente ale omenirii oricum s-ar fi întâmplat într-un fel sau altul.
Ce aş fi făcut? Of,în primul rând m-aş fi purtat mai frumos cu persoane care acum nu mai sunt
Aş fi îndreptat catastrofe personale,aş fi încercat să iau unele examene
Doamne,m-ai făcut să lăcrimez,mi-aş fi schimbat viaţa
Ce aş fi,ce aş fi fost? Multe,dar dintre toate, un singur lucru mi l-aş fi îndeplinit: toată viaţa mi-am dorit să cânt la baterie într-o formaţie.
CU SIGURANŢĂ acum aş fi un baterist renumit într-o formaţie renumita!
Pe această cale fac un apel tuturor celor care mă pot ajuta cu aşa ceva: baterist caut formaţie!
Ce nume aş avea? Eu cred că acelaşi, îmi place numele meu happy
Toate cele bune!

| GrEeNHeArT a răspuns:

Daca as putea sa dau timpu inapoi l-as da de cand eram clasa a 2a ca sa invat mai binelaughing si nu as vrea sa am alt nume pentru. ca mi se potriveste numele care il am acum si banuiesc eu ca as fi tot fata ca acumlaughing).ar fi foarte tare daca am si putea sa dam timpu inapoihappy

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Pai prima data as corecta greselile mele,de ex daca am suparat pe cineva, sau din cauza mea s-a intamplat o tragediesad eh si cat despre ce as fii! om, normallaughing big grin si ce nume as vrea eu zic: Alina sau Samanta big grinPtongueu?

| Florin a răspuns:

Pai,in primul rand,mi-as schimba numele in Darius, imi place numele acesta, apoi...sincer,mi-as dori sa dau timpul inainte, ca sa ajung portar la Steaua Bucuresti.

| fericitaaaa a răspuns:

Pai nu m-as fi intalnit cu vreo 2 pr care mau bagat in bucluc as fi om si as vrea numele Bella si inclusiv Miru dar ador numele BELLA funda please

| AnNe a răspuns:

In primul rand timpul nu se poate da inapoi traiesti doar in prezent si in al doilea rand nu vad de ce as da timpul inapoi

| mady2888 a răspuns:

Daca as putea sa dau timpul inapoi, clar nu mas mai indragosti de baiatul astacrying

Întrebări similare