@12stefy: Când am spus "orice", chiar m-am referit la orice, nu contează că e imposibil... vroiam să fie un fel de ex. de imaginaţie. ![]()
@Baloo: Nu ai înţeles întrebarea. Am întrebat ce ai alege dacă ai putea face ORICE pentru. o singură zi. Nu poţi face orice. Nu poţi trece prin foc, fără să te arzi, sau tu poţi?
Dacă erai atentă şi citeai comentariile celorlalţi poate îţi dădeai seama ce am vrut să spun.
Te referi la ziua in care vine sfarsitul lumii? as sta pe canapea in mijlocu` orasului, as manca pop corn si as privi spectacolul... 3D...
daca e cealalata situatia, adica ultima mea zi, ramane pentru mine, nu vreau sa dau idei altora.
Orice presupun ca te referi la ceva posibil, nu "sa fi invizibil" sau "sa auzi gandurile". Deci nu stiu, probabil primul lucru pe care l-as face ar fi sa sar din elicopter in apa
(la mare adancime, desigur) sau sa sar cu parasuta sau alt sport extrem. As urca pe Empire State Building
. OK, m-am dus prea departe.
In general lucruri care nu ai ocazia sa le faci zilnic.
As vrea sa vorbesc fata in fata cu Dumnezeu iar El sa imi raspunda prin viu grai.
Eu as face in asa fel ca sa pot face orice vreau pentru todeauna, ca ai spus ca in ziua aia pot face orice deci si asta pot face
NotMyFault întreabă:
Anitta97 întreabă:
anonim_4396 întreabă: