| zăGhost a întrebat:

Dacă aţi putea face orice pentru o singură zi, ce aţi alege să faceţi?

Răspuns Câştigător
| Cristina_4016 a răspuns:

As vrea sa mor si apoi sa invii

12 răspunsuri:
| zăGhost explică:

@12stefy: Când am spus "orice", chiar m-am referit la orice, nu contează că e imposibil... vroiam să fie un fel de ex. de imaginaţie. happy

| zăGhost explică:

@Baloo: Nu ai înţeles întrebarea. Am întrebat ce ai alege dacă ai putea face ORICE pentru. o singură zi. Nu poţi face orice. Nu poţi trece prin foc, fără să te arzi, sau tu poţi?
Dacă erai atentă şi citeai comentariile celorlalţi poate îţi dădeai seama ce am vrut să spun.

| gigel68 a răspuns:

Te referi la ziua in care vine sfarsitul lumii? as sta pe canapea in mijlocu` orasului, as manca pop corn si as privi spectacolul... 3D...

daca e cealalata situatia, adica ultima mea zi, ramane pentru mine, nu vreau sa dau idei altora.

| 12stefy a răspuns:

Orice presupun ca te referi la ceva posibil, nu "sa fi invizibil" sau "sa auzi gandurile". Deci nu stiu, probabil primul lucru pe care l-as face ar fi sa sar din elicopter in apa laughing (la mare adancime, desigur) sau sa sar cu parasuta sau alt sport extrem. As urca pe Empire State Building laughing. OK, m-am dus prea departe. laughing In general lucruri care nu ai ocazia sa le faci zilnic.

| ancutzika27 a răspuns:

As vrea sa fiu invizibila!

| Lioana a răspuns:

As vrea sa vorbesc fata in fata cu Dumnezeu iar El sa imi raspunda prin viu grai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.

Aș face înconjurul lumii, vizitând o mulțime de monumente, muzee etc., stațiuni montane dar și litorale.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare! Nu alegem oricum in fiecare zi ce vom face?
Sau eu gresesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,cum zici tu.

| costin46 a răspuns:

Eu as face in asa fel ca sa pot face orice vreau pentru todeauna, ca ai spus ca in ziua aia pot face orice deci si asta pot face

| costin46 a răspuns:

Si as mai vrea sa aud gandurile oamenilor de langa mine

| ZuzuliinaEDjAndra a răspuns:

As alege sa plec undeva departe de lume cu cea mai buna prietena.