| anonim5491 a întrebat:

Daca stau in apa mult poate sa imi amane menstruatia?

Răspuns Câştigător
| Pearl01 a răspuns:

Eu spuneam ca daca stai in cada in apa mai calda spre fierbinte atunci mentruatia s-ar putea grabii, adica sa-ti vina mai repede. Dar daca stai in piscina, nu cred, numai daca iti vine in momentul ala si nu-ti dai seama. Poate iti intarzie putin, dar nu trebuie sa disperi. Parerea mea, daca stai in apa din piscina avand in vedere ca e calduta, nu cred sa aiba vreo legatura.

9 răspunsuri:
| LuisEdward a răspuns:

LOL. nu ma pricep dar nu cred big grin

| Crucified a răspuns:

Nu. happy Daca te speli cu apa fierbinte sau rece faci hemoragie. Deci spalate cu apa calduta si stai putin la baie, doar 2-3 minute.

| anonim5491 explică (pentru Crucified):

Nu adica inca nu mi-a venit dar voiam sa ma bag in piscina si ma gandeam daca vine mai tarziu daca ma bag in piscina?

| Crucified a răspuns (pentru anonim5491):

Nup nup nup

| Cherilyn a răspuns:

Daca stai si cu capul la fund sunt sigura ca o s-o amane laughing.

| Pearl01 a răspuns:

Dimpotriva, iti vine mai repede daca stai mult in apa mai fierbinte.

| anonim5491 explică (pentru Pearl01):

Eu pe cine sa creeed? mai apa in piscina e nici rece nici calda eu vreau sa imi vina cat mai repede de asta ma si sperii ca sa nu amane? deci daca stau in apa aia sunt sanse sa vina mai tarziu sau mai repede?

| Pearl01 a răspuns (pentru anonim5491):

Eu spuneam ca daca stai in cada in apa mai calda spre fierbinte atunci mentruatia s-ar putea grabii, adica sa-ti vina mai repede. Dar daca stai in piscina, nu cred, numai daca iti vine in momentul ala si nu-ti dai seama. Poate iti intarzie putin, dar nu trebuie sa disperi. Parerea mea, daca stai in apa din piscina avand in vedere ca e calduta, nu cred sa aiba vreo legatura.

| RamonaRay a răspuns:

Nu n-are cum ...mai bine nu ai sta in apa fierbinte sau f rece pentru ca iti va ''accelera'' menstruatiabig grin

| Giovy_Giovanni_1979 a răspuns:

Nu, in nici un caz! Presupun ca vrei sa mergi la piscina sau la mare.
. De preferabil nu intra prea mult in apa. Dar in ori ce caz menstruatia nu se poate amana, ba chiar poți sa creezi hemoragie!