anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca te plictisesti in vacanta. ce poti face?

Răspuns Câştigător
| denisse_7490 a răspuns:

Oooohooo...ce intrebare, cum adica te plictisesti in vacanta, sunt convinsa ca in timpul scolii erai nerabdatoare sa vina vacanta.Eu spun sa iti gasesti ocupatii cum ar fi cititul,sa studiezi ceva pentru scoala daca esti o eleva interesata,sa te plimbi,sa iti suni prietenele sa mai iesiti la un suc, maiu iesi pe afara si joaca-te sau practica un sport, eu de exemplu fac tenis 4 ore pe zi si ma relaxeaza atat de mult incat uit de toate,sau daca nu ti se par interesante aceste lucruri,incearca sa iti pui imaginatia sa lucreze,fa ce iti place,gandeste-te care sunt hobbyurile tale si pune in aplicare tot ce gandesti(bine, aproape tot, sa nu exagerezi).Si bucura-te de vacanta.nu te vei mai intalni curand cu ea.Fa acele lucruri pe care ai vrut sa le faci in timpul scolii si nu ai reusit!

8 răspunsuri:
| SunShineyKidu a răspuns:

Citeste ceva frumos... vorbeste cu prietenii mergi in parc uita-te in reviste fashion daca te pasioneaza

| Kassandra1408 a răspuns:

Eu stau ziua pe net sau citesc in pat (canicula ) seara ies la plimbari sau ma intalnesc cu prietenii iar in weekenduri merg la strand, tennis, tai chi happy

| Bowl a răspuns:

Una lungaaaaa

| katherinepierce a răspuns:

Uitata la niste filme, vb cu prietenii, relaxeazata, citeste ceva care te fascineaza, asc muzica etc. big grin
traieste din plin vacanta fiind ca e foarte scurta sad

| Kristtine a răspuns:

Chem prietenele mele la mine şi dăm o super petrecere!laughing

| gfy a răspuns:

Te poti masturba.

| carina23 a răspuns:

Sa stai la calculator,sa te uiti la tv, sa joci volei, sa te dai cu bicicleta,sa te joci carti,sa mergi la plimbare cu prietenii,sa mergi la bunici,sa faci diferite activitati,sa desenezi,sa pictezi,sa te dai cu rolele,sa mergi in parc,sa stai cu verisorii,sa stai cu familia,sa asculti muzica, sa te uiti la filme, sa citesti o carte.etc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport, răspunde la întrebări pe TPU, citește o carte captivantă, fă-ți ordine în cameră (în șifonier, în special!), mergi la paljă (loțiune de protecție UVA/UVB, 50+), o vizită la bunici (dacă ai!), studiază o limbă străină, etc.
Vacanță plăcută.
Pa, pa.

Întrebări similare