| NicusorYo a întrebat:

Dati-mi va rog frumos niste statusuri pentru.mess
Dau eu eu la schimb 13 statusuri, dar rog seriozitate;):
1. Uite fructe, mere, cirese, capsuni... Si uite inima mea din care poti gusta numai tu; Ce doresti?;)
2.Sunetul unui sarut nici nu se compara cu cel al unui tun, si totusi ecoul sarutului dureaza mult mai mult.
3.De Ne De la masa:D
4.Toti suntem nascuti pentru dragoste... ea este principiul existentei si unicul ei sfarsit.
5.Nu’ss daca e ceva sunama sau lasa msj(nr dvs de tell);)
6. DnD AnD BrB
7. Time is money
8. Avem istorie mareata
Si-un viitor stralucit,
Sunt stelist pana la moarte
Si-am sa mor fericit,
Europa a fost a noastra,
Este si-o sa fie,
Pentru echipa Ros-Albastra
Care joaca cu mandrie. http://www.youtube.com/watch?v=hKVPacumwiKM
9. I got Ice in my Veins, Blood in my Eyes, Hate in my Heart, Love in my Mind.
10. Ochii caprui sunt sinceri, iubitori, senini.
11.De ce sa imi doresc ochi verzi, cand natura ma inzestrat cu ochi caprui, iar ochii mei caprui pot vedea verdele naturii.
12. Dulce sau amar, cuminte sau vwlgar raman mereu original;)
13.Cumpar droguri...pentru relatii sunati-ma la numarul 112/995. ofer cazare la termen lung dupa incheierea contractului...rog seriozitate
Mersi primele cele mai frumoase=fundytza:*

Răspuns Câştigător
| DeNyyy a răspuns:

*Men are pigs. [They will] pretty much have sex with anyone, fat, skinny, married, single, complete strangers, relatives.*
*Reality is almost always wrong*
*A real man doesn’t love a million girls. He loves one girl in a million ways.*
*Truth or happiness, never both.*
*do what you can now.forget what wasn’t done then.*
…*I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it. (A.H)*
*Love is rare, life is strange, nothing lasts, people change.*
*te iubesc la nebunie ca pe-o coada de scrumbie!
*Et si tu n`existais pas Dis-moi pourquoi si`existerais
*"Pentru zilele ce au sa vie
Pentru noptile cu iasomie…"
*Ti-aduci aminte? Cand eu n-o sa uit nicicand…Piedica mea si tu cazand cu capu’n piatra de mormant
*Give me the sunrise…
*Viata nu este o stiinta exacta,este o arta.
*Am o mie de defecte.le folosesc,insa,pe rand!
*Scuza-ma… am observat ca nu m-ai observat!
*sorry, girls, i date only models!
*norocul este mult in lumea asta mare…dar s-ampartit…
*caut femei care sunt deschise la relatii fara obligatii, trio, fantezii, femei cu orgasm cu ejaculare…
*Nu poti sa schimbi trecutul; dar cu siguranta poti sa nu-l mai repeti!
*The more options I have, the more undecided I am.
*Try, if you can
*FETELORRR….MAI IESITI DIN PANTALONI….ii purtam noi barbatii….
*ITS NICE TO BE IMPORTANT BUT IT’S MORE IMPORTANT TO BE NICE
*"Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori"
Sa treci peste greutati nu tine de dorinta ci de putinta…
oare in ce pozitie sa pun viata, sa ma satisfaca…?
Nu lua viata in serios niciodata. Oricum nimeni nu iese din ea viu.
Foamea unui copil si lacrimile unei mame te vor ajunge oriunde te vei afla.
olla…cand bem o cola?
nu cum sunt eu sunt eu ci cum esti tu sunt eu un altfel de tu sunt eu pe care nu l-ai mai lasat sa fie eu
caut femeie rezistenta la frig…foame…si bataie! rog seriozitate!
Generez in generatie generatia ce va urma sa fie generata in alte generatii! …
"Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim în ei. " Jacques Salome
Alerg mustele!
Femeia functioneaza perfect când o iubesti perfect. Când nu-ti mai place cum functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei…
Omul seamana foarte bine cu hirtia. Daca se aprinde o parte din ea ramine scrum.Acesta este trupul. Cealalta parte se preface in fum si zboara.Acesta este sufletul.
Statusuri Cool, Statusuri diverse, statusuri misto, statusuri noi, Statusuri smechere4 Comments
Statusuri de colectie 3
Posted by statusuriFebruary 11, 2011
Tacerea are glasurile ei de intelepciune; ascult-o.
…de cate ori vad visele cum se sfarsec…de’atatea ori ma ambitionez sa reusesc.Am viata mea si asta nu se va schimba…s-aude o voce…:Speranta moare ultima!…
zambeste celor ce te urasc…sa simta ura ta…zambeste celor ce te iubesc…sa simta dragostea ta…iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesti te vor trada…zambeste-le…sa simta indiferenta ta
Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
Tine-ma aproape de sufletul tau si gîndeste-te ca într-o zi ai sa te trezesti si ai sa realizezi ca ai pierdut un diamant în timp ce tu te chinuiai sa alegi pietricelele…
Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise
X: eu + mata = love
Y: eu + o lopata = te capacesc
Dilema masculina: Daca ai avea in pat in stanga ta pe cea mai frumoasa femeie, iar in dreapta ta un gay, cui i-ai intoarce spatele?
Viata e data sa fie traita si curiozitatea sa fie pastrata vie. Niciodata, pentru nimic in lume, sa nu intorci spatele vietii.

1 răspuns:
| Nymphetamine a răspuns:

Ce prostie! straight face

Cauta copilu' pe Google. straight face

Întrebări similare