Ai putea sa practici diferite sporturi.Aici ma refer la handbal, basket, inot.Ai putea sa faci excercitii de intindere imediat dupa ora de trezire.Ai putea sa iti prinzi mainele de o bara si sa iti intinzi picioarele, rand pe rand.
Si eu am 11 ani...fac 12 pe 23 iulie.si eu sunt scunda, si vreau sa cresc 15 cm in vara asta.pai profa de sport mi-a zis sa stau,, agatata,, de o bara si sa ma tincu mainile.sa stau minim 10 mi acolo in fiecare zi si pana la cls a6-a (la anul)voi creste poate si mai multe de 15 cm...
Nu prea ai cum ar fi bine sa te multumesti cu 5 cm. si aia e mult. pai culcate devreme pentru ca intre ora 9 si 12 se dezvolta organsimul[adica cresti] dupa 12 inceteaza.
sper ca ti'am fost de ajutorr [ funda?
Natural este imposibil sa cresti 15 cm intr-un an cu atat mai imposibil intr-o vara. Poate 15 mm vara aceasta.Dar daca reusesti sa cresti cat vrei tu anunta-ma si pe mine.
Eu zic ca 15 cm e cam mult.dar daca mai vrei sa cresti trebuie sa practici un sport.de exemplu:handbal, baschet.innot,ciclism etc.eu zic ca din lcasa a-VIII-a ai sa te inalti si 20 cm.
Faci baschet sau volei; in niciun caz handball sau fotbal pentru ca opresc cresterea