Fugi d-aci! Cine crezi ca s-ar obosi sa-ti copieze tie replicile total agramate?
Pentru. ca in secolul 21 creativitatea este,, down''!
De aceea toti copiaza/fura/,, imprumuta'' ideile altora.
Daca vrei ca ideile sa nu ti se fure pastreaza-le pentru. tine.
Scuza-ma ardnaxur! E clar ca tu nu intelegi, pentru esti unul dintre plagiatori, sunt sigur ca nai pic de crestivitate daca tiai pus numele asta! nu stiu cum Doamne iarta-ma ai ajuns tu expert TPU.Ai dat probabil spaga la administratorii sitului.De unde sti tu smechere ce idei am eu ca sunt nu stiu cum"agramate" cu cine ai facut tu romana? Cu femeia de servici? Stiu ca am dat voie sa ziceti ce vreti, dar n-am spus ca no sa comentez putin, mai mult! Ca si cum tu esti sigur ca in Romania nu exista oameni care sa copieze.Stai linistit ca sunt o gramada,da ce iti spun eu asta tie tu st mai bine expertule! Si nu ca o sa ma asculti dar schimba numele ala ca m a doar dintii citindul. Sper ca tea invatat ceva mesajul meu,aume sa nu mai judeci fara sa fi in cunostinta de cauza,nu sti ce idei am ce mi s-a furat de catre cine, nu ai dreptul sa te exprimi asa, da poate sunt Mihai Bendeac aluia are ce sa i se fure tu nu sti! Hai pa! Te salut anticipat!
Da sunt de acord perfect cu tine. am o vecina bine e ruda ceva ma indep cu mine si are o ft mai mica cu 2 ani decat mine iar cateodata ma enerveaza la maxim! daca mi-au vopsit parintii camera in roz i-au vopsit-o si ei! si ea e fffffff baietoaica. daca mi-am cumparat stikere pentru perete si-a cumparat si ea! daca mi-am pus eu un tatuaj temporar glitter si-a luat si ea! e ff enervant daca am eu o haina nou imediat isi ia si ea sau un accesoriu. acum pe bune : ar trebui sa ne numim xerox in p**a mea! (respect puya);)
http://www.trilulilu.ro/adytza_baby_boy/3ee945348c036f