Nu trebuie sa ii bagi in seama, oamenii normali nu si-ar bate joc de tine ca nu stii sa scrii romaneste pentru ca isi dau seama ca esti din alta tara si ca iti este greu, pentru ca nu cunosti romana. Cei care nu isi dau seama de acest lucru sunt niste prosti. Fii mandra ca ai invatat o limba asa grea, nu te potrivi la vorbele lor. Ma bucur ca este cineva care invata limba noastra!
Nu pune la suflet ce spun ei. Bafta!
Nu trebuie sa faci nimic.Stiu un prieten care s-a nascut in turcia si nu prea vorbeste lb.romana bine, si toti faceau misto de el dar numai unii nu faceau:cei care sunt cei mai buni prieteni.deci nu trebuie sa te simti vinovata sau sa te simti prost...si eu sunt raraita si toti fac misto de mine dar cei mai buni prieteni ai mei nu fac misto si nu ii bag in seama pe cei care fac misto... sper sa iti fie de folos.paa :X
Sa iti scrii undeva expresiile pe care nu le sti si sa le inveti sau sa zici scuze daca gresesti
Inveti! Scrii in engleza! Scrii in limba pe care o cunosti! Nu le dai importanta! Tu alegi!
Sa fii mandra de nationalitatea ta! Nimeni nu s a nascut invatat oricum. Nu ii lua in seama pe ceilalti.Nici ei nu iti cunosc limba ta probabil
Buna
Nu trebuie sa ii bagi in seama pe cei care isi bat joc dintr-un lucru atat de mic
Trebuie sa citesti mult in romana, sa vorbesti cat mai mult in romana si, daca ai o prietena romanca, poti sa o rogi sa te corecteze ori de cate ori ai gresit ceva
Eu asa am ajutat-o pe o prietena, iar acum vorbeste muult mai bine
Sper ca te-am ajutat si sper sa iti corectezi romana