Ce profestionisti ma? tu gandesti oricine poate fi bun numai trebuie sa vrea sa aiba vointa si sa se antreneze eu ma dau de 6 ani si sunt bun, dar am inceput de jos, nu am fost bun din prima, legat de intrebarea ta nu este bun un dhs jumper deoarece este o marca proasta pentru un bike si e greu de abia poti sa dai bunny hop cu el, e greu, iti recomand sa iti strangi bani si sa iti iei de exemplu vorba lui @noneistein poti sa iti iei un wtp justice 2012 e bun pentru tine. eu am un we the people justice 2012 matt black:X dar nu este bun pentru tine daca esti incepator
oricum.Bafta la trickuri![]()
Sunt mai bune cele din otel decat cele din aluminiu?
Da, aluminiu chiar dacă e uşor, nu e bun.
Din oţel se fac cele mai bune bmx.uri.
Succes cu alegerea!
E bun pentru incepatori fiindca atunci cand o sa cazi cu el si o sa te belesti tot nu o sa iti para rau ca ai dat 5, 600 de lei pe el si nu 2000 cat dai pe unul normal
.
Cu toate astea, daca o sa il plimbi pe borduri si asa mai departe dupa un timp o sa ii cada una alta de pe el. Sorry to say, cam acolo e nivelul modelului
Nu,deoarece bmx este pentru profesionisti, dar daca doar te plimbi cu el si nu faci scheme da.
Bravo mateii pai bmx este pentru profesionistii si profesionistii nu sau dat cu bmx-ul?
sau eii sor nascut profesionistii?
mersi budbundy si yackone miatii dat putin curaj sa mi-l iau
Ce profestionisti ma? tu gandesti oricine poate fi bun numai trebuie sa vrea sa aiba vointa si sa se antreneze eu ma dau de 6 ani si sunt bun,dar am inceput de jos,nu am fost bun din prima, legat de intrebarea ta nu este bun un dhs jumper deoarece este o marca proasta pentru un bike si e greu de abia poti sa dai bunny hop cu el, e greu, iti recomand sa iti strangi bani si sa iti iei de exemplu vorba lui @noneistein poti sa iti iei un wtp justice 2012 e bun pentru tine. eu am un we the people justice 2012 matt black:X dar nu este bun pentru tine daca esti incepator
Mersi pentru funda :X
Ce profestionisti ma? tu gandesti oricine poate fi bun numai trebuie sa vrea sa aiba vointa si sa se antreneze eu ma dau de 6 ani si sunt bun, dar am inceput de jos, nu am fost bun din prima, legat de intrebarea ta nu este bun un dhs jumper deoarece este o marca proasta pentru un bike si e greu de abia poti sa dai bunny hop cu el, e greu, iti recomand sa iti strangi bani si sa iti iei de exemplu vorba lui @noneistein poti sa iti iei un wtp justice 2012 e bun pentru tine. eu am un we the people justice 2012 matt black:X dar nu este bun pentru tine daca esti incepator
Este foarte bun, prima mea bicicleta cu 2 roti a fost un BMX dar nu DHS, l-am cumparat din U.S.A acum mult timp, si pe ea am invatat sa merg, sa fac scheme si multe altele.iti recomand bmx-urile
. bafta.
Salut ba eu ma dau de 4 ani cauta pe net casi bmx satu amre ca sa vezi ca nu vorbesc bazaconii ba pentru pentru primul bmx e bine s aai un dhs pentru ca dupa ce inveti pe un bmx greu cand te pui pe unu usor zbori ps si eu cu dhs am inceput