| SKa a întrebat:

E bun un bmx jumper dhs pentru un incepator?
Funda ..si de ce?

Răspuns Câştigător
| WoodenCross97 a răspuns:

Ce profestionisti ma? tu gandesti oricine poate fi bun numai trebuie sa vrea sa aiba vointa si sa se antreneze eu ma dau de 6 ani si sunt bun, dar am inceput de jos, nu am fost bun din prima, legat de intrebarea ta nu este bun un dhs jumper deoarece este o marca proasta pentru un bike si e greu de abia poti sa dai bunny hop cu el, e greu, iti recomand sa iti strangi bani si sa iti iei de exemplu vorba lui @noneistein poti sa iti iei un wtp justice 2012 e bun pentru tine. eu am un we the people justice 2012 matt black:X dar nu este bun pentru tine daca esti incepatorwinking oricum.Bafta la trickuriwinking

11 răspunsuri:
| Matei_Pojala_1993 a răspuns:

Nu,deoarece bmx este pentru profesionisti, dar daca doar te plimbi cu el si nu faci scheme da.

| yackone a răspuns:

Este foarte bun, prima mea bicicleta cu 2 roti a fost un BMX dar nu DHS, l-am cumparat din U.S.A acum mult timp, si pe ea am invatat sa merg, sa fac scheme si multe altele.iti recomand bmx-urilewinking. bafta.

| rutanklan a răspuns:

E bun pentru incepatori fiindca atunci cand o sa cazi cu el si o sa te belesti tot nu o sa iti para rau ca ai dat 5, 600 de lei pe el si nu 2000 cat dai pe unul normal happy.

Cu toate astea, daca o sa il plimbi pe borduri si asa mai departe dupa un timp o sa ii cada una alta de pe el. Sorry to say, cam acolo e nivelul modelului

| SKa explică (pentru Matei_Pojala_1993):

Bravo mateii pai bmx este pentru profesionistii si profesionistii nu sau dat cu bmx-ul?
sau eii sor nascut profesionistii?

mersi budbundy si yackone miatii dat putin curaj sa mi-l iau

| NonEinstein a răspuns:

Eu mi.am luat bmx wtp justice prim bmx.

| SKa explică (pentru NonEinstein):

Sunt mai bune cele din otel decat cele din aluminiu?

| NonEinstein a răspuns (pentru SKa):

Da, aluminiu chiar dacă e uşor, nu e bun.
Din oţel se fac cele mai bune bmx.uri.
Succes cu alegerea!

| WoodenCross97 a răspuns (pentru Matei_Pojala_1993):

Ce profestionisti ma? tu gandesti oricine poate fi bun numai trebuie sa vrea sa aiba vointa si sa se antreneze eu ma dau de 6 ani si sunt bun,dar am inceput de jos,nu am fost bun din prima, legat de intrebarea ta nu este bun un dhs jumper deoarece este o marca proasta pentru un bike si e greu de abia poti sa dai bunny hop cu el, e greu, iti recomand sa iti strangi bani si sa iti iei de exemplu vorba lui @noneistein poti sa iti iei un wtp justice 2012 e bun pentru tine. eu am un we the people justice 2012 matt black:X dar nu este bun pentru tine daca esti incepatorwinking oricum.Bafta la trickuriwinking

| WoodenCross97 a răspuns:

Funda? smug

| WoodenCross97 a răspuns (pentru SKa):

Mersi pentru funda :X

| Chindris_Casian_1998 a răspuns:

Salut ba eu ma dau de 4 ani cauta pe net casi bmx satu amre ca sa vezi ca nu vorbesc bazaconii ba pentru pentru primul bmx e bine s aai un dhs pentru ca dupa ce inveti pe un bmx greu cand te pui pe unu usor zbori ps si eu cu dhs am inceput big grin