| Teardrop:] a întrebat:

Este adevarat ca Nick Jonas s-a logodit cu Selena Gomez?

Răspuns Câştigător
| flaviak a răspuns:

Nu cred happy o:-)

109 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred! Dar oricum chiar daca ar fi adevarat cine i-ar putea impiedik sa fac asta? Dar oricum tinand cont k Nick Jonas are doar 16 ani parerea mea ramane aceeasi!

| denisa_9475 a răspuns:

Unii zic ca nu altii zic ca da.Eu sunt de acord cu cei care zic ca nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred e prea urata pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se aude oau vreau sa vad asta cu siguranta dar este adevarat eu nu o stiu asa pe selena fara sa numi zica pentru sunt prietena ei cea mai bunasa sti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| andreea_9481 a răspuns:

Laura 2009.mda verisoarata.mai mini mult. zi id tu si lu demi lovato si al ei sa vedem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ca la filmu jonas am vazut la nimic pe deget un inel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur Nick e cu toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi chiar sunteti obsedatii de vedete e doar o fata si are numai 17 anii si pana la urma e ceva spontan aparitia lui Demi no sa tina o vesnicie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ce care habar nau demi lovato este impreuna cu joe jonas nu cu nick jonas iar selena gomez este impreuna taylor launter

| andreeabocanet a răspuns:

Sa stiti foarte bine ca nick jonas nu s-a logodit cu selena gomez! s-a logodit cu miley cyrus.asa se explica de ce miley a primit un inel de logodna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat pentru ca nicknu e de logodit ar si o domne fereste

| CarLa_7372 a răspuns:

Ha ha tu laura esti nebuna ...demi ii cu mult mai mare de4cat nick si cine tea crede ca vara tai in orasu lu demi esti nebuna, si nu nu ii logodit cu selena fi linistita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sgur ca nu fiindca nick jonas este impreuna cu demi lovato star

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu, nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi e cu joe

in nici un caz cu nimic rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este in nici un caz cu demi...info.hey! ganditiva putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nick jonas este bun prieten cu miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat deoarece Selena este o scorpie pentru ca a pus poze private cu nick pe blogu ei :@.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Doamne fereste, de unde ai auzit porcaria asta. Iti garantez ca nu e adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici gand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este fals

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| darkprincess a răspuns:

Nick nu s-a logodit cu Selena, tocmai ea a declarat asta intr-o revista bravo scria mare : "NU VREAU SA MA LOGODESC CU NICK JONAS", dar e adevarat ca sunt iubiti, dar lui Nick nu ii mai place de ea, ii place de Nicole Anderson, am vazut tot in revista bravo, pe coperta scria mare: "NU LE MAI IUBESC PE MILEY SI SELENA", dar tot au ramas prieteni, si Laura2009, Joe Jonas e cu Demi Lovato.

Întrebări similare