| MineIsLikeABridge a întrebat:

Eu zic ca Justin Biebar (castorul ala) arata ca SaTaN, dar prietena mea spune ca arata ca un inger crying, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| roxyana03 a răspuns:

Nu`1mi place de ellaughing... prietena ta e fana lui, explica-i sitoatia ta, si eu sunt dfe acord cu tine... este un monstrutongue

11 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Nu imi place.

| MrSpooky a răspuns:

L-ai facut de ras pe satanlaughing
un copil mai... ca el nu am vazut
si mai si zdarie timpanele

| PetreConstanta a răspuns:

Tu cum arati?

| xMary a răspuns:

Arata bine. Da ii castor cum ziceai tulaughing

| medgirl a răspuns:

Eu nu-l prea iubesc, adica nu ii ascult muzica, dar daca prietena ta il agreaza trebuie sa ii respecti parerea-toti avem gusturi diferite!

| bianca_4393 a răspuns:

Da un inger din iad:-&...aratai o poza cu eric saade si vezi atunci ce mai zice...astept mesaj cum i s-a parut

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

Mah.mie mi se pare ca arata destul de bine.nu canta bine., dar arata okehee heefiecare cu parerea lui[mai bine arata si canta jessie McCartney love strucklove struck]

| marynwtza a răspuns:

Mie mi se pare ca Justin Bieber e talentat in ceea ce priveste muzica, ca aspect e "asa si asa", are trasaturi de fata ce i drept si asta este marele lui defect, plus de asta inainte avea bretonul lung incat ii intra in ochi, acum il are cu un deget deasupra sprancenelor. eu cred ca arata binisor(dar exista cantareti si actori mult mai frumosi ca el) dar fiecare cu parerea lui

| kiki_4668 a răspuns:

Sunt de acord cu tine.

| girl4you987 a răspuns:

De acor cu tine