| Biutzuca a întrebat:

Fiecare om are povestea vietii lui. Imi poti spune si povestea ta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povestea mea nu e genul de poveste care cand o citesti iti aduce zambetul copilariei...

Daca e vorba de dragoste ...Incep cam asa:M-am indragostit ca orce fata micuta, am plans cu lacrimile alea de copil inocent, am tot sperat ca pana la urma ma va place...si asa s-a intamplat, dar dupa ani de suferinta si gelozie straight face

Daca e vorba de familie... Tatal meu a murit acum 2 ani si de atunci viata mea s-a schimbat radical...Din pacate nu mi-am recapatat zambetul pierdut atunci, si am unul fals.Toata familia mea a fost distrusa, dar tot atunci mi-am dat seama cine imi e intr-adevar prieten si nu numai un profitor! Nu pot sa mai continui la partea asta, imi vine prea greu!

Si, in ceea ce priveste scoala, totul merge bine, cat sa po ajunge ceva.happy

Asta e povestea mea, dar sper ca peste vreo 4-5 ani sa ma vad intr-un parc, cu pensulele si cu foile de hartie, ascultand muzica si pictand, fara sa imi amintesc de clipele grele, sa fiu numai eu si acuarelele happy

Cum e povestea ta?:X

3 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Sunt un volum gol, fara titlu si fara numar limitat de pagini.
Umplu volumul meu pe zi ce trece, ce-ar fi sa ma intrebi peste multi ani cand o sa-l completez.

| Plague a răspuns:

E cam lunga. Ca sa o scurtez: m-am indragostit de cine nu trebuia...again, and again, and again, si dupa dezamagiri constante si tentativa de sinucidere si de fugit de acasa, am fost binecuvantat cu prieteni si L-am descoperit pe Dumnezeu. Dupa am descoperit un loc unde imi pot exercita dragostea pentru arta, sa o lucrez si sa o finisez, sa castig experienta si poate sa invat sa traiesc din ea. Acum sunt fericit si plin de speranta. Cam asta ar fi...

| Biutzuca explică:

Povestea mea suna cam asa: copilaria mea nu a fost chiar "roz". Familia mea se certa in fiecare seara sad (de aceea mama cu tata sunt divortati) si ca orice fata m-am indragostit. si am stat degeaba pana cand am aflat ca si el ma place :X. ziua perfecta ar fi fost sa ii zic de ziua lui verisoru-miu dar n-am facut-o sad.iar acum el se uita dupa alta iar eu... stau tot degeaba sad. in rest cu invatatura stau (destul de) bine big grin. cam atat