Pai...poate fi despre ori ce vrei tu sa fie. Poate vrei sa fie despre sfaturi.Sau despre animalul tau. Poate chiar despre prietenii tai cum a zis Karina Patricia.De asemenea poat fi despre drumul catre succes sau tutoriale.
Sper ca te-am ajutat.Pe curand.
Cum faci un jurnal obisnuit cu scris si fotografii, asa il faci si pe asta.
Cu diferenta ca te filmezi pe tine povestind ce ai facut in ziua sau perioada respectiva ( nu prea lung ca devine plictisitor), te filmezi cu prietenii. Cel mai important este editarea video. Poti folosi Windows Movie Maker, sa adaugi scris, comentarii...fotografii. Sa stergi secvente care nu-ti convin sau nu au iesit bine. Citeste aici cativa pasi:
http://www.wikihow.com/Make-a-Video-Journal
Daca vrei sa-ti iasa ceva frumos trebuie sa muncesti bine la el. Iti imaginezi ca ori de cate ori filmezi, trebuie sa editezi? Ideea e frumoasa, dar daca dupa 3 zile renunti, nu are rost.
Pai...
gaming (minecraft,cs, lol, wow, metin etc) - atrage multa lumea
vlog - e ceva gen Doza D Hash, tara lu' fratzica, The life in ro etc
Fa-l despre viata ta despre tot ce e in jurul tau si despre toti care iti sunt apropiati.
Eu as face un jurnal video despre ceva amuzant cauti ceva pe youtube ori filmezi tu niste chestii amuzante apoi le prezinti tu. Parerea mea este ca persoanele care alegi tu sa iti vada acest jurnal ar prefera ceva amuzant dupa o zi incarcata omu trebuie sa mai si rada nu? Sper ca ti-am fost de ajutor o zi buna
Si eu am facut un jurnal video vara trecuta despre prietenii mei si toate nebuniile care le faceam. Asta o sa fac si vara asta. Succes si cu jurnalul tau
PaneraaRozz întreabă: