| manuelaaa a întrebat:

HeihappyAm o intrebare ciudatalaughing: sambata este o onomastica in familie, ceva mai speciala si am luat baloanehappy credeti ca daca le umflu azi, pana sambata se vor desumfla?laughing)funda!rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| andreeaart a răspuns:

Da, cu siguranta. Eu zic sa te apuci vineri seara si nici atunci nu este prea sigur. Am patit o eu. Dar daca sunt de calitate si stranse bine sunt sanse sa ramana umflate. Pentru siguranta si ca sa nu le umflii din nou sau sa faca poc, apuca te vineri seara sau sambata de dimineata. Good luck!

12 răspunsuri:
| sabilopod a răspuns:

Hmmmmm...poate.

| PetreConstanta a răspuns:

Pana sambata se sparg

| CautNume a răspuns:

Da! o sa se desumfle

| HelpMeNow a răspuns:

La ce calura e, sigur se vor dezumfla big grin

| Ramona3766 a răspuns:

Ce tare laughing Cu siguranta se vor dezumfla. Ma mai jucam cand eram mica cu baloane si in cateva zile se reduceau cam la jumatate. Nu mai ai rabdare? Cunosc sentimentul laughing Distractie faina! :*

| David95_2915 a răspuns:

Umflale vineri seara...ca altfel se dezumflahappy

| d4rk0n3 a răspuns:

Nu! da dar daca le tii la caldura multa se vor dezumfla (dar nici la rece mult) FunDITAsadbig grin

| DhEnNu a răspuns:

Eu cred ce se vor dezumfla, mai bine le umfli vineri seara.Nu se vor dezumfla.

| TeuuuTzzaTtTa a răspuns:

DEpinde de cat de bune sunt.

| roxy2001 a răspuns:

Se vor dezumfla. poti sa le umflii vineri seara sau sambata dimineata (daca ai cum )

| hubbabubba_4047 a răspuns:

Nu cred.depinde cat de cald este afaarahappy.Dar sfatul meu e sa le umfli sambata dim sau vineri seara ca sa fii sigura.winking. Funda?:d

| guta_9340 a răspuns:

Da.normal