anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! Fratele meu mai mic vrea gta Romania 2 si nu stiu de pe ce site sa il downloadez. Va rog sa imi dati un site bun. Aaa, da si in legatura cu Outlast, cine l-a terminat, imi poate spune cum este? As vrea sa incerc...

Răspuns Câştigător
| soloangel01 a răspuns:

Pentru gta romania2 incearca t.o.r.e.n.t.,Outlastu' e misto, nu e nici chiar de groaza, nici nu te plictisesti.Da faza e ca se termina aiurea rau...iti vine sa bubui calculatoru'. Pentru Outlast iti trebuie simtul orientarii, am citit pe net(am si auzit) ca femeile nu il au prea dezvoltat.Adica,actiunea se petrece intr-un azil de batrani,si trebuie sa opresti curentul, apa, sa le opresti iti trebuie o cheie, trebuie sa cauti o cheie in zeci de camere, dupa ce ai gasit cheia(cu greu ca te urmareste un monstru)trebuie sa gasesti sala cu chestia aia sa opresti apa sau curentu'.E interesant.

| dmgskd a răspuns (pentru soloangel01):

Ai dreptate, stiu, ca eu ma cam sperii. laughing)

4 răspunsuri:
| soloangel01 a răspuns:

Uite ceva care s-ar putea sa te ajute cu GTA Romania2.http://www.youtube.com/watch?v=kcFIDGzHUBk

| soloangel01 a răspuns:

Daca te sperii repede o sa te pierzi prin cladire...si o sa termini jocu la Sf. Asteapta. laughingNu ti-l recomand, mai ales daca esti fata.

| soloangel01 a răspuns:

Cauta pe youtube satana outlast(e in romana)si sunt vreo 12 parti a cate vreo 10 min fiecare. Tipu ala se filmeaza cum joaca outlast pana il termina.