| LostInHell55 a întrebat:

Heii la toata lumea!

Cum se joaca jocul ochii albastri? cel mai detaliat raspuns primeste fundita+cerere de prietenie+un vot inteligent.

Ps: ma tin de promisiunehappy

RASP URGENT!

4 răspunsuri:
| MarianaMadu a răspuns:

Eu il joc cu prietenii mei un pic altfel. Si anume: dupa ce cei doi copii au ales 3 nume de baieti (sau fete, depinde cui i se adreseaza), acestia se duc si il intreaba pe jucator ce i-ar face primului iar dupa raspuns ce i-ar face celui de-al doilea, insa cel care este intrebat trebuie sa raspunda ce rau le-ar face acestora, nu bine. Abia la al treilea trebuia sa fie intrebat ce i-ar face, avand de ales intre: pat, verigheta sau baie. Dupa ce alege i se spune numele fiecaruia...asa stiu eu :-)

| butterflyone a răspuns:

Pai se duc doua persoane in fata care aleg un numar de la 0-la 10. Apoi ii intreaba pe ceilalti concurenti al jocului de acel nr, in ordinea unde sunt asezati concurentii, adica fiecare isi asteapta randul. Apoi cele/cei care sunteti in fata trebuie sa discutati pe ce baiat vreti sa puneti pe primul loc, pe al doilea loc si pe al treilea loc. Din caz ca e baiat cel care a ghicit puneti trei nume de fete(pe care bineinteles sa le cunoasca atat el cat si voi, la fel si la fata). Apoi va duceti si intrebati: ce faci cu prima/primul? el va zice ca de exeemplu o voi saruta; apoi voi veti zice cine e acea pers. Apoi voi intrebati ce faci cu a doua/al doilea? el, ea va zice ca o arunca pe geamlaughing.un exemplu. tu ii zici cine e. APoi la a treiea/al treilea intrebi: pat, sarut sau verigheta? el/ea va alege pat. nseamna ca... daca va alege sarut o va saruta/il va saruta si daca alege verigheta poate sa aleaga dintere doua optiuni: 1. se casatoreste cu X, doi divorteaza de X. dupa ce alege voi ii spuneti despre cine este vorba. intr-un sfarsit trebuie sa ramani cu doar una in joc.asa ca intrebi, cu cine ramai, cu prima, a doua, a treia? sau primul, al doilea, al treilea? ea/el va alege cu cine ramane. apoi voi doua/voi doi care sunteti in fata va duceti si alegeti doua tipuri de ochi.de ex tu alegi caprui si ea negrii. apoi il intrebi/o intrebi pe respectiva/respectivul ce culoare alege. daca alege caprui se duce cu tine in fata si daca alege negri se duce cu el/ea. sper ca am fost explicita si ai inteles. Apropo, jocul se joaca in minim 4!

| sweet_6378 a răspuns:

Un grup de doi copii se sfatuiesc si aleg 3 nume de baieti pe care ii cunosti. Apoi te intreaba,, La primul ce i-ai face?" iar tu trebuie sa raspunzi,, L-as pupa pe obraz" sau ce vrei tu.Si iti pun aceeasi intrebare pana ajung la al treilea baiat.
Cand te vor intreba nu iti vor spune si numele baietilor, decat dupa ce ai raspuns.

| Anonymos a răspuns:

Da Un grup de doi copii se sfatuiesc si aleg 3 nume de baieti pe care ii cunosti. Apoi te intreaba,, La primul ce i-ai face?" iar tu trebuie sa raspunzi,, L-as pupa pe obraz" sau ce vrei tu.Si iti pun aceeasi intrebare pana ajung la al treilea baiat.
P.S.Cand te vor intreba nu iti vor spune si numele baietilor, decat dupa ce ai raspuns.