Eu iti recomand HTC sensation este criminal, l-am vazut la Vodafone si mi se par un telefon excelent. eu am zis ca trebuie sa-l am. Ti-l recomand cu toata incredrea. Pretul un pic cam mare dar merita. Uite si o oferta: https://www.vodafone.ro/shop/htc-sensation/30970049.30970053.pr Eu folosesc telefoane de la HTC si sunt foarte multumit e mai mult decat un telefon bun. Daca as fi sa aleg intre HTC si Iphone as alege incontinuar firma HTC. sper ca te-am convins cat de cat. Alegerea iti apartine.
Pai multa lume zice ca Iphone e cel mai bun (am auzit ca mai ales 3gS si 4) dar tot din auzite, stiu ca si Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy S 2 au touch screen-ul foarte bun
In 1 rand se scrie touch`screen
...Il an 2 le-a eu cred ca il vrei pe cel mai bun dar nu cred ca ti-ar convenii sa dai 30 de mil(old money) pe un telefon
.Sau daca iti permiti.Ia-ti un IPhone, BlackBerry sau mai bine du-te la un service de telefoane si intreaba ca vanzatorul stie cel mai bine
HTC sensations si Samsung Galaxy S2 care au ecrane super LSD respectiv super AMOLED plus
iphone nici nu se compara pentru ca are tft