Pentru o relatie, indiferent de fel, cea mai buna solutie este comunicarea. Tot ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu prietena ta si sa vedeti cum puteti rezolva situatia.
Daca te considera prietena ei, va veti impaca sigur.
Bafta :*!
Hai ca asta-i buna! Te-ai certat cu "BFF" tau si nu stii de ce
. Ce recomand eu : gaseste alta daca nici macar nu stii de ce.
Sa discuti cu ea si sa va impacati. E cea mai buna solutie.Credema.Eu era sa imi pied cea mai buna prietena din prostia ca nu am vrut sa ne impacam.Nu fa aceeasi greseala
Stii vorba aia:Cel destept cedeaza primul.
Fundaa?![]()
![]()
![]()
Impacate cu ea inapoi. sau lasa timpul sa treaca si incearca sa te apropii de ea din ce in ce mai mult pana o sa fiti din nou prietene (din propria experienta)- asta e sfatul meu (daca te ajuta cu ceva)... ![]()
Offf...Stiu cum e draguta cel mai bine e sa vb cu ea la mine a functionat spune-i ca o prietenie nu se uita peste noapte probabil ai gresit cu ceva asa am facut si eu acum e bine nu va doresc si voua acelasi lucru spune-i ca iti pare rau si nu vrei sa pierzi ce ati avut pana acum nu merita sa va certati din cauza unui lucru viata merge mai departe P. S mai bine ii vorbesti in fata decat pe net asa puteti sa va vedeti nu in spatele calculatoruluipoate ca ea nu crede ca suferi si ca nu iti pasa de ea dar tu plangi din cauza asta vorbeste cu ea cat de repede puteti cum ziceam nu merita sa pierzi totul pentru un nimic
sper ca te-am putut ajuta SUCCES cu prietena ta
stiu cum te simti acum
Să vorbeşti cu ea. Întreab-o ce s-a-ntâmplat de s-a supărat pe tine ca să poţi îndrepta.
FantaSZy.
Eu cred ca ar trebui sa te impaci, pentru ca daca sunteti prietene bune te vei impaca pina la urma, daca tu esti vinovata atunci fa primul pas si incearca sa vorbesti cu ea fara sa va certati.