| TheLastDancer15 a întrebat:

Hey. Pe mess. Cand im pun camera web. cum pot sa imi pun ceva la status, dar sa am si camera web? Ca am vazut ca altii au si status si web si eu nu stiu cum sa fac big grin thinking funda happy [voturi]

Răspuns Câştigător
| xOneTwoThree a răspuns:

Deci.
Deschizi messul,Dai sus la Messenger, dai click. Dupa dai la Preferencers si dai click.Dai la Webcam Broadcast, si jos e un spatiu liber.Si scrie orce vrei acolo.Si o sa-ti apara. Sper ca ti-am fost de foloswinking. Funda plslove struck

11 răspunsuri:
| LauR3ntziu a răspuns:

Simplu. in loc sa ai View my webcam. poti sa iti pui ce status vrei tu astfel : Messenger -> Preferences -> Webcam ( apoi vei vedea mai joc casuta in care scrie View my webcam si bifezi casuta aia si pui ce status vrei tu apoi dai aply si ok ) si gata :* sper ca te-am ajutat FUNDA?!

| roxana_9911 a răspuns:

Pai stii ...scrii acolo unde se scriu statusuri ce vrei...sh dupa dai enter dai mai intai acolo trebuie sa pui camera web sh dupa scrii

| HeyPisy a răspuns:

Deci, cand iti merge web-ul apare la status ceva, dar poti sa stergi cu backspace si sa scrii ce vrei tu la status happy
Fundawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai sus la Messenger -> Preferences -> selectezi Webcam -> si jos acolo scrie ceva When i show my webcam change my status to : si scrii acolo ce vrei sa-ti apara.-> Apply -> OK

| florin1979 a răspuns:

Deci intri la messenger, preferences webcam broadcast acolo e bifat when i show my webcam change my status message to view my webcam. stergi view my webcam si scrii ce vrei tu... apoi dai apply si ok. si gatahappy

| Cryssu17 a răspuns:

Deci`cand deschizi messengeru`ai sus "Messenger" si dai un clik p el. dupa dai la "Prefference" iar apoi la "Webcam Broadcast" si jos scrie "View My Webcam" si tu sterge si pune ce vrei tu. dupa da`i apply si ok. t pup.

| iRock a răspuns:

Buna TheLastDancer15! Trebuie sa intrii la Messenger ->Preferences->Webcam Broadcast. Acolo poti sa iti schimbi din "View my webcam" in orice iti doreste sufletul ^.^ O zi frumoasa

| dudiii a răspuns:

Messenger->Preferences->Webcam

| Ella_1621 a răspuns:

Sus unde scrie "messenger/contacts/actions/help" dai pe "messenger", mergi la preferences. unde scrie in stanga "category" mergi la webcam broadcast si apoi ai jos un chenar si deasupra scrie "when i show my webcam, change my status message to:" si scrii acolo statusul. funda?big grin

| CastraveteMurat a răspuns:

La mess pe undeva sus este o chestioara "Messenger" si dai la "Preferences" sau mai simplu, apesit Ctrl+Shift+P si in stanga pe undeva sunt mai multe chestii :
"General"
"Alerts & Sounds'
"Appearance"
"Chat"
"Connected Networks"
"Connection"
"Conversation History"
"Ignore List"
"Language"
"Messages"
"Mobile"
"Privacy"
"Video & Voice"
"Webcam Broadcast"
"Yahoo! Music"
"Yahoo! Updates"
Tu trebuie sa dai "Webcam Broadcast" si undeva jos poti sa scrii ca vrei sa apara in loc de ce ai tu pus cand dai webwinking

sper ca am fost de ajutor... paahappy

| WhosLaughingNow a răspuns:

Dai la Preferences - apoi la Webcam Broadcast - apoi dedesubt unde scrie When I show my webcam, change my status to: ştergi View my webcam şi scrii ce status vrei tu.Aşa vei avea si status si camera în acelaşi timp. happy Fundiţă puppy dog eyes