Pay.in primul rand ai putea sa ti le pui pe birou,am o idee! Ai rame foto cu fam, prt sau iubitul tau? Daca da, foloseste`le cum trebuie! fa un triunghi asa.pe marrimi si dp pune o scoica 2 in mijloc frumos aranjate pe biroul curat si frumos
Poti sa fi scrii pe ele sau sa lipesti anumite abtsibilduri! Poti sa incerci sa le gauresti[cere ajutorul lui tata:*] sa le legi cu o sfoara multicolora si sa faci un cuisor in perete in camera ta in fata patutsului sau a biroului sa scrii ceva,poate chiar versuri daca are suprafatsa neteda sau numele tau! pot fii si colorate cu tempera si asezate pe masa,birou
daca ai plusuri i le poti lega la gat
sau poti face un peisaj frumos pe perete!:*poti desena cu ajutorul scoicilor de diferite marimi o plaja! unele albastre[marea]restul galbene[nisipul],poti face si colorate ca niste floricele,pot desena puncte de albastru inchis ca norisorii,sau soarele puternic folosind sclipici!:* Sau le poti face cadou! Ai o profesoara preferata? Sau celei mai bune prietena,prieten! Le dai cu sclipici,alegi una cu suprafatsa neteda si scrii ceva pe ea,si o lipesti cu Picatura pe o hartie grosutsa glasata, colorata! un cadou micuts si simpatic! Poti confectiona bratsari, doar le dai cu putin lac[preferatu tau!] si le tragi pe asta! simplu ca buna ziua:X daca mai imi vin idei iti scriu:* Funda?
Ai putea sa le lipesti pe dulapul tau si le dai forma, sau daca nu poti cumpara un cufar mic sau ce doresti si poti le pastrezi, funda please!:*
Uite ce am facut eu :
taie din carton dublex un rotund
ia de la mercerie ata rezista sau material din care se fac funde de mai multe culori
da cu ajutorul unui ac gros gauri in scoici
punde cate 5-6 scoici pe o funda si inoada funda la un capat continua la fel si cu celelate
dupa faci gauri si in rotund prin gauri introduci snururile si iese un decor pe care poti sa il agati unde vrei tu
Daca sunt mai mici poti face ca mine: le lipesti pe o cutie veche de bijuterii, asfel incat sa fie complet acoperita! este important sa fie scoicie cat mai mici, chiar si cochilii de melc si asa mai departe. asta ii va da un aspect deosebit. Cu cele mari ai putea ¨tapeta¨ o lada de zestre, le-ai putea folosi la fel, pentru a tapeta ghivecele florilor, poti sa pui din alea mai mici si peste pamantul de la flori. Iar inca o idee cae s-ar putea sa-ti placa: ia un vas de sticla transparent sau colorat si niste mingiute cat mai multe si mai colorate, si pune acolo amestecate scoici si mingi cat mai neuniform, pana ce se umple pe 3 sferturi. Da foarte bine si e tare original, cu cat pui bilele acelea mai deosebite.Eu am vazut asta cu vasul la o prietena de-a mea, si avea mingi din acelea cu cadouri inauntru, de pe la magazine (sunt aparatele alea in care bagi una sau 2 monede de 50 de bani si iei o mingiuta cu o jucarie sau ceva inauntru, sper ca stii la ce ma refer- eu am vazut in suceava peste tot, mai ales in kaufland). Ai nevoie de putina imaginatie si creativitate, lipici, spor la lucru si cam atat...A, vreau si eu sa stiu ce ai facut pana la urma cu ele
Poti sa le pui intr-un cufar micut de lem(cufarul sa fie deschis)sau intr-un cosulet sau sa iti cumperi un acvariu si niste pesti si le pui pe fundul acvariului