Acum nu-ţi convine dar încet, încet, calc pe urmele tale. Şi abia acum vezi şi tu că indiferenţa doare.![]()
Minte-mă uşor, spune-mi că va fi bine! Lasă-mă să cred că`-ţi pasă de mine!
E prea târziu acum, nu mai cred în vorbe goale! Făra fapte, cuvintele tale sunt banale.
Putem să-ncercăm dar e în zadar, cel mai urât e să greşeşti pe plan sentimental.:-s
Unde eşti? Ce mai faci? Mă mai păstrezi în amintire? Eşti la fel? Te-ai schimbat? Ţi-e rău sau bine?![]()
O arzi nemotivat…Eşti timp pierdut…capitol şters eu am plecat. ![]()
Dacă azi e naşpa, mâine vom trece peste! Dacă.s uşi închise, nu.i nimic intrăm pe ferestre.`b-)
Dacă ai nevoie ştii că sunt aici :* Strigă-mă´și vin nu'ţii face griji ´!>:d<
Sunt tot ce vrei şi nu poţi avea. Tot Ce ai avut şi n`ai putut păstra!
Nu îmi pasă de trecut. Eu vreau din ce în ce mai mult!
Avem povestea specială din viaţa asta banală, gramu’ de suspans, necesar pentru a ieşi din impas!
Sa renunti? Ar fi pacat...lasa sticla si nu plange, fi barbat...Lupta daca o iubesti cu adevarat.
Hai sa uitam ce-i rau si ca se aduna, Ia-ma de mana, ca suntem puternici impreuna ♥!
Şi începeai să mă cerţi dar simţeam în vocea ta că erai gata să mă ierţi ![]()
Ca doi copii ei din cand in cand se mai certau, si tot ca doi copii ei se impacau!![]()
●Spui punct`. Dar nu se termină niciodată! Pentru că te atrage ca nici o alta fată.![]()
Şi n`am timp să mă gândesc a mia oară. Da.Rămâi doar visul unei nopți de vară. ![]()
• Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput.![]()
Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi. fugim de cuvinte...nimeni nu mai zice ce simte.
X Am ranit persoane dragi!
Poate asta mi`e firea
Ma uit in ochii mei in poze si imi intorc privirea!![]()
• Incerc sa lupt`. Sa sper. Sa o iau de la capat`! Cum faceam odataa :X
Am drumul meu si n-am sa ma opresc curand/O sa ma vezi razand, plangand, zbierand, urland ![]()
Ne-am invatat una pe cealalta ca viata merge inainte, cu bune, cu rele. asa e sa fie. dam de greu stim sa trecem peste.
Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante! :X
• Cateodata, ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta...
• Totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme
• As vrea sa poti vedea prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama cat insemni tu pentru mine! ♥
Prietenie înseamnă să fi alături de prieteni, nu când au dreptate, ci când greşesc
funda?