| FataOreo a întrebat:

Hi TPU! Pe 23 iulie voi implini 11 ani. Imi voi serba ziua acasa si vor fi doar 2 invitati: un baiat si o fata. Dar nu stiu ce sa facem straight face. Va rog, spuneti-mi si mie niste activitati! Casa e foarte mare(4 nivele), avem 2 curti: una la umbra, unde nu vede nimeni ce facem si una la soare, ceva mai mare, care da spre bulevard si toti vad ce se intampla. Avem si o terasa mare, tot la soare. Dau fundita si restul voot!

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna arina
Pai puteti sa mergeti sa va jucati jocul ala cu sticlute,sau puteti sa povestiti cate ceva.
Mai puteti sa va jucati monopoly,remi,puteti sa faceti farse la telefon,de-a v-ati ascunselea,sa faceti poze,sa intrati pe facebook sa mancati va uitati la un film cu popcornul in bratelaughing,daca ai animal ceva (catelus,papagal,hamster)jucati-va cu animalul,uitati-va la TV,povestiti cate intamplari,deschideti cadourile,mancati tort,beti sampanie si bateti-va cu frisca, incercati sa faceti o prajitura ceva facuta de voi, jucati-va cu scaunele stii...sunteti putini asa ca faceti cu randul unul e dj si pune muzica si o stinge iar cei doi se bat pe un scaun, dansati ...si mai invita pe cineva un verisor/o verisoara cu cat sunteti mai multi cu atat mai bine.
Daca va fi cald stati in costume de baie la soare si udati-va cu apa stati pe un prosop ceva,stati la PC, faceti concursuri gen cine sta mai mult cu capul la fund, umflati baloane si puneti apa si va asezati cu fundul pe ele si le spargeti
Papa

10 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

În primul rând, la mulţi ani şi mulţi înainte big grin! Ce puteţi face? Sunteţi copii încă deci mai bine jucaţi ceva.

| SamSon a răspuns:

Pai puteti face ce va place voua
crede-ma sunt f.multe
acum depinde de personalitate. Iti recomand sa fi TU.
Gandeste-te la ce ti-ai dorit sa faci si nu ai reusit pana in momentul acela... Distreaza-te happy

| sabilopod a răspuns:

Ehm...voi face un trollface.

| gigel68 a răspuns:

In 3 e plictisitor. mai ales daca ai 11 ani.

| andreutzaRBD a răspuns:

Puteti sa va jucati prinselea
ascunselea
pe calculator un joc in 3 (exista)
sau sa doarma la tine si ma va jucati
sa va luati filme de comedie
sa faceti puzzle
sa desenati
jucati trombon
macao popa prostu
nu te supara frate etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

te-as recomanda sa nu stai intr-un loc unde sa te vada lumea. stai in casa, jucativa ca cred ca aveti ceva jocuri, fa niste palari de sarbatorit gandeste-te ca intr-o asa casa mare ai ce face. succes

| tibi211 a răspuns:

Pai,puteti juca friptea daca ai carti sa jucati popa prostu sau razboi.

| Diia_4771 a răspuns:

Pai puteti sa va jucati „Invartiti sticla" pe pedepse, sau saruturi.Ii foarte dragut joculbig grin

| HiNaTA_1788 a răspuns:

Invita mai multi copii happy Asa va puteti juca pitulusiu. prinselea.gardiana 10 laughing si alte jocuri. Dar daca sunteti doar 3. Nu prea aveti ce face... Dansati. vorbitzi si chestii din astea. tongue Deci in concluzie invita mai multi copii laughing

| Tzakhe a răspuns:

Puteti sa va jucati scunsea, prinsea.