Lacul Morii. Te fugăresc maidanezi, i-ar dacă te-ai înecat pescuiesc pompierii și 3 kg de raci odată cu tine.
Pădurea Băneasa man. Ia-ți și un spray de autoapărare că nu strică, in caz de haite de maidanezi. E chiar frumoasa zona. Baftă și numai bine.
À propos de raci. Mai exista taverna racilor, Pescobar? Parca avea în Herăstrău daca nu greșesc. Știu că a avut ceva probleme financiare omul, drag pe vremuri l-am întâlnit la un târg "muntenesc" și recunosc, avea niste platouri cu raci absolut delicioase.
Razi tu raz, dar e clar ca nu ai calcat pe acolo de ceva timp. Faleza lacului e amenajata complet. Cu pista de alergat moale, cu lumini, cu banci. Joke on you.
Nu a avut nicio problema financiara, doar evaziune la greu si amenzi neplatite. Da exista, si pute la fel ca acum ceva timp.
Ai fost vreodata in padure in Baneasa? Banui ca nu.
E cea mai faina pista de alergat din București pe locul Morii. Da mna, vorbești și tu să nu taci.
Primo: am fost (că nu ești tu cel care a pus coada la lopată). Secundo: nu există "bănui" doar bănuiesc.
Întrebi doar să te afli in treabă?
Încă ceva (răspunsul Nr 2). Nu locuiesc în București dar merg de 8-10 ori pe an. Nu înțeleg la ce te referi. Dacă ai ceva de obiectat, argumentează. In pădurea Băneasa s-au organizat de n ori crossuri și concursuri de alergare. Am și participat la unele. Și acum vii tu sa ce? Ce ai de obiectat? Că recomand un spray? Am bear defender de la Walther și când merg pe munți, ca sa nu apar la știrile de la ora 17. Dacă ai o recomandare te ascult. Pe lacul Morii recunosc nu am fost la alergat așa că nu mă pot pronunța. Însă dacă voi spuneți că este frumos și merită, cu mare plăcere mă voi duce.
Ia zi cate haite de maidanezi sunt in pădure la Băneasa. De ce dați sfaturi de când habar nu aveți despre ce vorbiți
Am spus: "in caz că.". Nu am afirmat că SUNT. Sa fii precaut nu strică nimănui. Că unii au mers în Bucegi că în curtea din spate a blocului și au fost omorâți de urs, mergând pe premisa ta " unde sunt ursii?". Haitele de maidanezi sunt într-o dinamică continua. Doua săptămâni nu găsești nici urmă de ei, apoi apar. Deci, nu am spus că există. Am spus că merită să îți iei masuri de precauție IN CAZ că apar maidanezi. Îmi poți oferi tu o lista de operațiuni a primăriilor din București cu soluționarea situației maidanezilor de peste tot? Haide sa nu fim. ipocriti. Spre deosebire de alții, eu nu desconsider București-ul și chiar îmi place foarte mult și nici p departe nu am vrut sa jignesc locuitorii Bucureștiului. Însă, fara sa ne ascundem, uscături exista oriunde in tara și în lume. Încă o dată, m-am referit doar la protecția personală, in caz de ceva neprevăzut. 6 luni poate fi curata o zona și apoi să apară o haită pripășită acolo. Nu ar fi prima data, nici acolo, nici în alta zona a Bucureștiului și nici în alte orașe din țară. Nu știu cât de active sunt serviciile de ecarisaj ale primăriilor, dat chiar și când intervin, la ceva timp sunt solicitate din nou să intervină... pentru că apar noi situații. Sper că m-am făcut înțeles.
Pai tocmai ca nu te-ai facut deloc inteles. In Bucuresti nu mai exista haite de maidanezi in primul rand.
Iar in Padurea Baneasa nici atat.
Vorbiti ca sa nu taceti ca probabil ati citit voi odata de un caine pe undeva.
Mai Gică-contra tu citești in diagonala și înțelegi doar ce vrei tu? In 2023 o femeie a fost sfâșiată pe Lacul Morii.
In jurul Bucureștiului e plin de câini:
https://tvrinfo.ro/......la-scoala/
Și nu în ultimul rând eu am spus și mai repet a treia oară pentru tine in speranța că vei citi cum ai învățat la școală, adică de la stânga la dreapta: IN CAZ că ar fi maidanezi. Nu am iterat că SUNT! Capisci? Și nu te mai hazarda in a vorbi de pseudo-adevaruri "că am citi noi odata de un câine". Nu demult capitala era la loc de cinste și raiul maidanezilor in Romania. Așa că mai bine ai tăcea tu dacă ești suficient de dezinformat. Ia uite la el cum se ataca ca o măslină doar pentru că am sugerat sa ai un spray de autoapărare.
Ignorantule "dau sfaturi"? Adică sugestia de a te proteja mă face un habarnist? Tu respiri degeaba sau ești ventilat mecanic? Tu faci parte dintre dobitocii care hrănesc urși din palma pe Transfăgărășan nu? Mai puțin și auzim de tine la știri. Baftă.