| JustABelieber a întrebat:

Ma plictiseeeeeeeeesc ce sa fac? dati-mi idee de niste jocuri orice! nu am frati sau surori! aaajjjuuutttooorrr!

10 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Te schimbi de hainele de casa si te duci la biblioteca de cartier si iti alegi ceva interesant de acolo

| LonelyLoner92 a răspuns:

Diablo 2 - Lord of Destruction

Gothic 2

Sacred

Rise of Nations

Unreal Tournament

Tekken 3

Si daca vrei sa mai gasesti si alte jocuri, cauti pe google asa:

''horror games''

''shooting games'' etc adica, cauti ce gen de joc vrei si acolo iti da mai multe jocuri.

| ZaKid a răspuns:

Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Carbon
Need For Speed Undercover
Need For Speed Pro Street
Need For Speed Shift

Crysis
Far Cry
Far Cry 2
Just Cause
Just Cause 2
Crysis 2
Call of Duty Modern Warfare
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Black Ops
Call of Duty Black Ops Anihilation
Prince of Persia (toate partile)
Assassin's Creed
Assassins's Creed 2
Cssassin's Creed Brotherhood
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto IV
Battlefield Bad Company
Battlefield Bad Company 2
Pain Killer
Doom III

| Divineeee a răspuns:

Buna te poti juca conquiztador

| raducuu a răspuns:

Jocuri de calculator:Mafia 2, Fifa, Dirt 3, sau poti alege jocuri online gen Ikariam, Triburile sau pur si simplu sunati colegii si iesi afara. Sper sa te ajut.

| AndreyG a răspuns:

Nu avem de unde sa stim ce tip de jocuri iti plac.Iti spun ce jocuri imi plac mie totusi.Joc : Fable-The Lost Chapters, Call of Duty(rareori, si nu conteaza care desi prefer modern warfare si call of duty 5:world at war),Rome Total War(cel mai bun din seria Total War in opinia mea si e cea mai buna strategie pe care am vazut-o sincer),Company of Heroes(aici e vorba de real time strategy si de unitati mai moderne,cu tancuri,artilerie, etc.), Warcraft 3 Frozen Throne(deocamdata joc online pe Garena dar rar.E bun de plictiseala), Starcraft 2(nu joc acum dar am jucat si mi-a placut.L-am si terminat), si jocul pe care il prefer in situatii de plictiseala totala e World Of Warcraft(poate stii despre el asa ca iti zic doar ca nu joc pe ultima versiune, cataclysm.Am ramas la wrath of the lich king.Este un mmorpg apropo). Cam atat as zice...in rest, de plictiseala poti incerca si niste flash games pentru ca nu strica niciodata. spune-mi daca ti-am fost de ajutor. Bafta

| juliane8 a răspuns:

Poti juca Travian: www.travian.ro :D

| byby7889 a răspuns:

Pai eu imi fac poze mereu le bag pe calculator nu ma plictisesc stau p mess inventeaza jocuri tu da-le un nume gasesti u mai scrii dansezi pe dj sava si andreea money maker iti faci unghiile parul faci parada modei pe muzica joci carti iti faci masaj stai cu prietenele te plimbi mult noroc!

| byby7889 a răspuns:

Poti sa mai presezi flori

| Cosmin_6763 a răspuns:

Ce zici de GTA 4 daca iti merge:d Nu te-ai plictisi. Daca nu,incearca jocuri gen Fifa, Pes, simsthinking la care trece repede timpul!
Multa bafta! (Fundita?)

Întrebări similare