Iesi linistita afara. daca te gandesti la asa ceva...atunci cine stie poate si el se gandeste.stai linistita.nu il baga in seama.sau mai uitate la el daca vrei da cand nu se uita si el. daca nu vrei sa stie ca il placi...si comportate cat poti tu de firesc
Pi atunci cand ne place o persoana suntem mult mai atenti la gesturile lui,punem mult mai mult interes si observam mult mai amanuntit reactiile,comportamentul si in general mai tot ceea ce face, nu este vrb doar de tine majoritatea oamenilor cred, iar el locuind in bloc cu tine este normal sa se simta asa pentru ca vrand nevrand se intalneste la orice pas cu tine. funda?
Pai si daca il placi... afla daca te place si el. Sunteti cumva prieteni? ( asta ar fi o problema daca v-ati cupla). Si da, iesi in fata blocului. Nu ai de ce sa-ti fie frica sau ceva de acest gen.
De ce nu?
Adica acum nu e vina ta ca iti place de el
. Poti sa iesi afara, iar daca e si el e si mai bine, deoarece poti flirta cu el. Adica daca iti place de el nu trebuie sa te ascunzi sau sa il eviti, pentru ca daca faci asta nu o sa ai nici o sansa.
Deci poti sa iesi afara linistita
. Multa bafta!
Funda?
Hey! Ar cam trebui sa ii spui ce simti, asa poate nu va mai crede diferite bazaconii
. Poate ai noroc si el simte acelasi lucru pentru tine, cine stie :X.Bafta!
Iesi afara fara nici o problema! Poatee chiar si el te place! Fi tu insati nu fi falsa si nu lasa emoTile sa te cuprinda! --> Te pup :* ai grija de tine :*!
Sigur ca poti iesi oriunde vrei. Chiar daca tie ti se pare ca isi va inchipui ca il urmaresti nu cred sa fie asa. Poate lui nici nu ii pasa chiar asa mult, poate chiar nici nu observa. App care ar fi problema daca afla ca il placi? Poate sentimentul e reciproc
Eu zic ca ar trebui sa ii spui ce sentimente ai tu pentru el... si bineniteles ca poti iesi in continuare oriunde vrei... succes
Nu te ingrijora. Faptul ca sunteti vecini de bloc va face sa va intalniti instantaneu de ex:in parc, pe scari sau in alte locuri.Si ca sa ii demonstrezi indeparteazate de locul unde se afla el.Hai ca nu e asa de greu.Succes