| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Ochii care nu se vad se uita?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita... dupa altii!

20 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu se uita in sensul ca intr-adevar nu ti-i mai amintesti sau nu iti mai amintesti persoana. Nu la asta se refera zicala. Ideea e ca palesc sentimentele pentru persoana aceea. Daca iubesti pe cineva si nu mai vezi persoana 10-20 de ani... Sentimentele se cam sterg. Nu zice nimeni ca nu pot reinvia, sub alta forma, la revedere.

mira
| mira a răspuns:

In majoritatea cazurilor proverbul se adevereste. Mira

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu neaparat, un rol important il au sentimentele, increderea dar si perioada in care nu se vad, oricum exista camere web.

mlm
| mlm a răspuns:

Asa se zice, dar de obicei nu este asa.Am avut fosti colegi si nu ne-am vazut de 20 ani, dar cind ne intalnim ne salutam si vb, asta depinde si de persoana.

assiris
| assiris a răspuns:

De obicei da cind apar altii mai frumosi sau mai interesanti. Depinde insa de ochi, ai mamei, ai tatalui, ai fratilor sau prietenilor "PRIETENI" nu amici, nu prea se uita asa greu.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu! trebuie doar sa stii sa ii pastrezi daca nu vrei sa-i uiti. Ochii care nu se vad.

| LuS[z] a răspuns:

Uneori da.(am revazut o persoana dupa multi ani si recunosc ca am uitat ce culoare aveau ochii acelei persoane)asa ca ochii poate se uita dar amintirile nu prea

| leluc a răspuns:

Daca nu vrei - in tine - sa uiti, n-ai sa o faci indiferent ca vezi sau nu ochii

regis
| regis a răspuns:

Da. in schimb cei care se vad se uita unul la altul.

| N538961518 a răspuns:

In general da.

| Teardrop:] a răspuns:

Pai uneori da... dar depinde de persoane...si de legatura care exista intre acestea.

| claudiarebecca a răspuns:

Iubitul meu zice ca da... in consecinta ne-am mutat impreuna laughing

oki... acum sincer. depinde de mai multi factori... atunci cand nu vezi o persoana zilnic, chiar daca tii la ea e firesc sa nu te gandesti tot timpul la ea... dar cred ca sentimentele, chiar daca se mai diminueaza, nu dipar cu totul happy

| Ana213 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita. Dar ochii care au vazut iubirea adevarat nu ii uita niciodata.

| loredanarotariu a răspuns:

Depinde de ochi.
Nu se uita daca ii "stii pe de rost."

| kaumi a răspuns:

Sincer? Cam da. Explicatia este ca odata plecat trebuie sa te integrezi intr-un alt mediu, alt anturaj, apar noi prieteni incep si comparatiile. Cam asa se explica uneori "uitarea" din proverb, care nu este o uitare in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba inceputul unei degradari lente si sigure a unei relatii pana atunci crezuta infailibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se uită după altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se uita si foarte des se intimpla aceasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si fii sigura de asta... iti vei da seama mai tirziu da va fi inzadar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este scuza omului slab!

Întrebări similare