Chiar daca a facut-o in 22 ani de casnicie nu am aflat niciodata si zau daca ma intereseaza
Cu gandul, cu privirea da - a inselat... dar cu sufletul/fapta
cica
nu...
P. S - nu-s casatorita!
@ginutza18, mor cand se generalizeaza. Stii tu sigur ca nu exista niciun barbat care sa insele niciodata in viata? Adica intre milioanele de barbati nu exista nici macar unul care sa nu insele? Iti dau un contraexemplu banal si o sa vezi ca tot ce ai zis tu pica: oamenii credinciosi, pocaiti, spune`le cum vrei, nu insala. Asta e cel mai banal exemplu, sunt sigura ca sunt si in rest barbati care nu insala si isi respecta partenerele de viata, daca tu nu ai avut parte de astfel de barbati, nu inseamna ca toti sunt la fel. ok?
Asa, revenind la intrebare... da, sunt sigura. Pentru ca stiu ca relatia noastra se bazeaza pe ce ar trebui in mod normal sa se bazeze o relatie: iubire, incredere, respect si sinceritate. Si astea se formeaza prin comunicare, cred eu. prin comunicare ajungi sa il cunosti mai bine pe cel de langa tine si ajungi si ai sentimentele astea fata de el. Nu am banuit nimic, iar cand voi avea banuieli, daca voi avea, il voi intreba direct si rezolv misterul. Nu`mi place sa am dubii in probleme de acest gen.
@hasegawa, ma refeream la cei indoctrinati, cei care respecta cu strictete legile date de D-zeu, nu ma refeream la cei care se dau pocaiti de fatada, dar ei sunt niste imorali. Oricum, e o aberatie sa spui ca nu exista barbat care sa nu insele. Si de aici e ca la matematica, daca aduci un contraexemplu, cele spuse nu mai sunt valabile sau sunt valabile doar pentru o anumita categorie de barbati. Din nou, hai sa nu ii bagam pe toti in aceeasi oala. Nu mi se pare corect.
Am incredere in el dar nu 100%.
daca ma inseala problema lui. adevarul intotdeauna iasa la iveala! cine inseala sufera mai mult!
si. oricum daca nu risti in viata nu ai nimic.
tu ai incredere in el?
Pai sunt diferite motive de a afla daca iubitul tau te inseala.eu personal nu am fost interesata de aceste detalii, dar au fost momente in cei 5 ani de relatie pe care i-am avut sa cred asta. daaa, ne-am despartit la inceputul anului trecut si crede-ma, e mult mai bine fara nimeni. dar nu ne-am despartit din motivul precizat...
Xibalba m-ai dat pe spate cu exemplu tau... unde naibili gasi-si tu pocait sa nu insele? Am o gramada de prieteni pocaiti/ficare cu alegerea lui in ale bibliei, insa sa ma bata mama daca nu sunt cei mai fustangi si umbla din floare in floare.Sa ma bata mama din nou ca astea pocaitii sunt si mai frumosi (insa au niste doage lipsa dupa parerea mea).
Cat despre a raspunde la intrebarea pusa de daniela - barbatii sunt mai curve decat femeile, noi tot mai avem o limita insa barbati BA.
Hmmmmmmmm
nu pot sa bag in foc ca iubitul meu nu m-a inselat niciodata sau nu ma inseala...
Eu cred ca fiecare baiat isi inseala macar o data iubita...
Eu nu cred in fidelitatea vesnica. Cred in oameni care nu inseala cu usurinta, care nu se duc dupa prima fusta si nu se cuibaresc la bustul primei venite. Exista barbati care nu merg pe principiul. Placut - vazut - luat!
DAAAAR ( pentru ca intotdeauna exista un DAR ) nu cred in fidelitate pe viata, nu cred in casatoriile care dureaza de 30 de ani si nu s-a calcat stramb niciodata.
NU in vremurile in care traim.
Pe vremea lu bunica, da. Femeile nu erau atat de, despuiate, Sexul era un subiect tabuº, normalitatea din zilele noastre atunci erau pacate grave.
Nu bag mana in foc pentru nimeni niciodata. Nici pentru mine nu bag mana in foc ca nu voi insela.
Prefer insa, sa nu simt, sa nu ma prind si sa nu mi se confirme.
Cand mi se confirma, atunci pun punct. Pretind minimul respect de a ma tine departe de viata lui "amoroasa nascuta din infidelitati ". Ce nu stii nu doare...
Nici referitor la mine nu ma pot lauda cu fidelitate absoluta in toata viata mea. Am inselat si eu. Nu-s mandra de asta, dar nici nu miºe rusine sa o recunosc. Daca ar fi sa repet ceva din viata mea, as face exact la fel.
Daca va fi vreodata sa mai insel, nu bag mana in foc ca n-am sºo fac.
Never say never! Deviza mea in viata.
Pai. nu exista nici un baiat care sa nu insele cel putin odata in viata... dar daca e istet.nu se afla. insa de facut a facut-o pana si cel mai cuminte mielusel.ca nu e atat de prost cand vede ca se poate sa nu faca nimic...realitatea e cruda nu mai bagati mana in foc pentru ei fetelor