| pisicutaanonima a întrebat:

Salut amici am nevoie de sfatul vostru as vrea sa merg ca ospatarita la o nunta dar nu am calificare necesara si mie cam frica sa no dau in bara un prieten de-al meu are o firma de de ospatari si are nevoie de unul. iar mie cam teama pentru ca nu sunt prea specializata in acest domeniu sad va rog ajutati-ma. ce as putea sa fac? dau funda la cel mai bun raspuns happy

8 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Buna si eu am mers la 2 nunti fara sa stiu nimic nu trebuie sa ai emotii pur si simplu presuspun ca o sa iti dea 2-3 mese sa ai grija de ele tot ce trebuie sa faci e sa iti intrebi colegii atunci cand nu esti sigura pe tine de ceva iar spre exemplu daca trebuie sa duci 2-3 cafele le pui pe tava chiar si una daca ai emotii iei tavawinking carnetel nu am avut pentru ca e meniu fix nu sunt incluse atat de multe incat sa uiti ce o sa-ti ceara dar daca nu esti sigura pe tine e ok nu o sa te deranjeze un pix si un carnetel in plus daca gresesti cu ceva cumva sa presupunem ca uiti o comanda si mie mi s-a intamplat pentru ca era una care pur si simplu mi-a cerut cafea toata noaptea big grin si o data s-a intamplat sa uit sa o mai servesc si mi-a atras atentia... i-am spus ca sunt incepator si ca imi cer scuze a zambit si a spus ceva de genu ca e ok. si cam asta ar fi cu bautura nu te complici pentru ca pur si simplu o ceri la bar cu farfuriile iar nu o sa fie problema pentru ca o sa duci decat de 2-3 ori si atunci nu trebuie sa duci cate 4-6 farfurii o data duci cate poti chiar si doua eu asa am facut adica chiar nu ai de ce sa iti faci griji o sa vezi ca totul o sa fie ok in plus o sa fie si distractiv. nu te gandii ca se scunfunda planeta pur si simplu o sa servesti la mese. sper ca ti-am fost de ajutor. ceau

| pisicutaanonima explică (pentru BADBUNNYaruncacubanii):

Mersi mult apreciez foarte mult ajutorul tau :*

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns (pentru pisicutaanonima):

Npc sa cresti mare :*

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Să ştii că totul în această viaţă se poate învăţa dacă ai puţină voinţă şi răbdare. Roagă-l pe prietenul tău să te ajute să te mai specializezi în acest domeniu, documentează-te pe Internet.

Mult succes!

| pisicutaanonima explică (pentru Hydrangeaceae):

Pai el este dispus sa ma ajute dar mie cam teama sa no dau in bara sad

| Zeppa03 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica, nu e foarte greu. Important e sa iti notezi cand primesti o comanda sa nu uiti ce au comandat si cine a comandat. Restul e floare la ureche, doar ca trebuie sa stai in picioare pana se termina nunta. Nu trebuie sa cari 5 farfurii deodata si cu atat mai bine ca e nunta pentru ca exista un singur meniu si invitatii iti vor cere doar bautura. Deci ar fi o experienta folositoare si o ocazie buna. Succes.

| Amyy16 a răspuns:

Cauta retete pe internet, spune-i prietenului tau sa te ajute. Cine stie, poate o sa ai noroc big grin