Ho, ho, ho, dragii moșului,
Am venit la voi, că v-am văzut cu bradul împodobit și cu cumințenie! Să știți că eu iubesc toți copiii, dar mai mult pe cei care sunt buni și cuminți! Ia, eu am venit din Laponia și renii și cu mine am obosit. Așa că o să stau aici jos, în timp ce voi îmi spuneți câte o poezie. Dacă nu știți, nu e nici o problemă, Moșul vă vede tot anul! Haideți, cei care îmi spun poezii frumoase primesc cadouri colorate!
Tu primul!
(... Copilul spune poezia...)
Bravo! Ce poezie frumoasă! Poftim și Crăciun Fericit! (ș.a.)
Nu ai nevoie de vreun discurs pentru asa ceva e foarte simplu:intrebi copii cum ii cheama, cati ani au cu blandete si cu vocea putin mai de "mos", daca au fost cuminti, daca vor sa spuna vreo poezie si le dai cadourile asta e tot!
Nu iti trebuie discurs. doar iei copii ii pui pe genunchi ii puinsa spuna o poezie, ii intrebi daca au fost cuminti si le dai cadourile
HOHOHO! Ce faceti dragii mosului? Ati fost cuminti? Eh. stiu deja cine a fost si cine nu a fost cuminte. Tot anul am fost atent la voi, dragii mosului. Si in functie de cat de cuminti am fost v-am pregatit niste cadouri pe cinste. Acum ia veniti voi la mine ca sa imi spuneti o poezie.
) Ii vei cuceri
TJohannaB întreabă: