Hai că îți fac un rezumat la rezidențialele din IF. Din toată traficul tare orașe e groaznic. Niciunu nu are școli, grădinițe dau unități medicale sau in niciun caz comparabile cu București.
Nicăieri nu se respecta reglementările urbanistice.
Da, din pacate. Dar undeva trebuie sa locuiesc
Stiu. eu doar am zis care e realitatea. Acum ai oferte si in interiorul orasului. Unde ai acces si la scoli si la spitale si la magazine. Dar trebui sa faci un compromis, ori iei ceva mai vechi ori scoti bani mai multi
X Cartierul Titan
Titan este unul dintre cele mai populare cartiere din Sectorul 3, cunoscut pentru spațiile verzi generoase, în special Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), și pentru infrastructura bine dezvoltată. Zona oferă acces facil la stațiile de metrou Titan și Nicolae Grigorescu, precum și la numeroase linii de autobuz și tramvai. Este ideală pentru familii datorită proximității față de școli, grădinițe și centre comerciale.
x Zona Theodor Pallady
Această zonă a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, atrăgând numeroși dezvoltatori imobiliari. Beneficiază de acces rapid la stațiile de metrou Anghel Saligny și Nicolae Teclu, precum și de proximitatea față de centre comerciale majore precum IKEA Pallady, Auchan și Decathlon. Este o alegere excelentă pentru cei care caută locuințe moderne la prețuri competitive.
x Cartierul 1 Decembrie
Situat în apropierea bulevardului Theodor Pallady, cartierul 1 Decembrie este în plină expansiune, oferind locuințe noi și moderne. Zona este bine conectată la rețeaua de transport public și oferă un raport calitate-preț avantajos pentru cei care doresc să se mute într-un cartier în dezvoltare.
x Ansambluri rezidențiale recomandate
- Romco Rezidențial: Situat în zona Theodor Pallady, acest complex oferă 304 locuințe moderne, 365 de locuri de parcare și 8 blocuri noi.
Romco Rezidential
- HILS Pallady Apartments: Un ansamblu rezidențial modern, situat la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, oferind apartamente complet mobilate și facilități moderne.
- Astorium Life: Un complex rezidențial situat în zona Ozana, oferind apartamente moderne și facilități precum spații verzi și locuri de joacă.